Горна Оряховица се готви да посрещне едно от най-значимите събития

...
Горна Оряховица се готви да посрещне едно от най-значимите събития
Коментари Харесай

Горна Оряховица е домакин на Държавното първенство по борба за кадети

Горна Оряховица се готви да посрещне едно от най-значимите събития в календара на българската битка – Държавното персонално състезание за кадети и кадетки , което ще се организира от 18 до 20 януари , оповестиха от Българската федерация по битка.

Спортната зала „ Никола Петров “ ще бъде арената, на която младите гении в битката ще имат опция да покажат своята майсторство и мощ. Събитието дава обещание да бъде изпълнено с напрегнати и зрелищни битки, като събира най-хубавите млади борци в страната.

За тези, които не могат да бъдат на място, шампионата ще бъде предавано онлайн в YouTube канала на Българската федерация по битка, давайки опция на борбените почитатели от цялата страна да станат част от събитието.

Програма на събитието :

17 януари – 17:00 ч. ще се организира техническа конференция, последвана от жребия за надпреварите.
18 януари – стартира с мерене за типичен жанр от 08:00 ч., последвано от елиминации, репешажи и финали. Денят ще приключи с гала по награждаването на спечелилите.
19 януари – меренето за кадетките стартира в 08:00 ч., следвано от елиминации, репешажи и финали, като денят още веднъж ще приключи с награждаване.
20 януари – последният ден на шампионата стартира с мерене за свободния жанр в 08:00 ч., последвано от елиминации, репешажи, финали и гала по награждаването.

Това събитие съставлява освен опция за младите състезатели да покажат своите умения и да се изправят против най-хубавите в страната, само че и значим миг в тяхната спортна кариера. Очаква се шампионата да предложи вълнуващи моменти и да показва бъдещето на българската битка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР