Горещото лято чука на вратата, дори и все още да

...
Горещото лято чука на вратата, дори и все още да
Коментари Харесай

Готови за хаос? Цели 3 планети са ретроградни през ЮНИ - ето какво да очакваме

Горещото лято чука на вратата, даже и към момента да не го усещаме тъкмо по този начин и нищо не може да ни попречи да го изживеем пълноценно. Е, съвсем нищо... На пътя ни могат да застанат само няколко планети, които ще бъдат ретроградни през юни.

Меркурий към този момент не е назадничав и можем да си отдъхнем най-малко на този фронт, само че не бързайте да се радвате прекомерно, тъй като други небесни тела излизат на безредната ретроградна сцена и дават обещание да стане занимателно.

Кои планети ще бъдат ретроградни през юни 2023?

Общо 3 планети ще бъдат ретроградни през юни - Сатурн, Нептун и Плутон . Но защото две от тези планети са " външни ", въздействието им няма да се усети толкоз мощно. Една от тези планети обаче, е " вътрешна ", което значи, че ще окаже огромно въздействие върху нас.

Какво да чакаме от ретроградните планети през юни 2023?

Сатурн

На 17-ти юни Сатурн минава в ретроградно придвижване в знака Риби. Той е планетата на границите, разпоредбите и структурите. И въпреки Сатурн да е назадничав един път годишно за към 4 месеца, това е първото му назад придвижване в Риби от съвсем 30 години насам! Очакват ни огромни преструктурирания! Сатурн ще се опита да сбъдне фантазиите ви благодарение на идеалистите Риби, само че и ще изисква от вас доста деяние и хрумвания. От 17 юни до 4 ноември се изисква усилена работа, с цел да получите мечтаните резултати и да сбъднете фантазиите си.

Нептун

В самия завършек на месеца - 30 юни - Нептун стартира своето ретроградни придвижване. Това е планетата на фантазиите, илюзиите, заблудата. Обратното придвижване на Нептун няма да ни засегне кой знае какъв брой. Но въпреки всичко може да забележите, че ще се почувствате по-сигурни и със самочувствие в сфери, в които преди като че ли сте били неопитни и несигурни. Ако се чувствате по-несигурни, през идващите 5 месеца много неща ще ви се изяснят.

Плутон

Плутон е най-отдалечената планета от Земята, тъй че резултатите от неговото назад въртене са склонни да ни въздействат на групово равнище. Въпреки това, да знаем по какъв начин ретроградният Плутон ще повлияе персонално на всеки зодиакален знак е значимо, така като тази мощна планета може да ни помогне да надникнем по-дълбоко в нашите мозъци и сърца. Ретроградният Плутон работи безшумно на назад във времето, с цел да обнови и пренасочи всичко, което се случва на Земята. 

Вижте тук кои ще бъдат най-хубавите и магични дни през юни:
 Ето кои са най-магичните дни през ЮНИ 2023  Ето кои са най-магичните дни през ЮНИ 2023  Ето кои са най-магичните дни през ЮНИ 2023  Ето кои са най-магичните дни през ЮНИ 2023
Ето и кои ще бъдат най-опасните дни през юни:
 Ето кои са най-опасните дни през ЮНИ  Ето кои са най-опасните дни през ЮНИ  Ето кои са най-опасните дни през ЮНИ  Ето кои са най-опасните дни през ЮНИ
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР