Google наскоро добави официални 3D-рендери на Pixel 8 Pro към

...
Google наскоро добави официални 3D-рендери на Pixel 8 Pro към
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда Google Pixel 8 Pro чрез появилите се преди старта официални 3D-рендери

Гугъл неотдавна добави публични 3D-рендери на Pixel 8 Pro към своя неотдавна стартиран уебсайт Pixel Simulator. Тези рендери удостоверяват дизайна и няколко съставния елемент на телефона, в това число и SIM-тавата, датчика за телесна температура и цветовите разновидности за Pixel 8 Pro. Както знаете, световният дебют на Pixel 8 и Pixel 8 Pro е плануван за 4 октомври.

Как наподобяват формалните 3D-рендери на Гугъл Pixel 8 Pro?

Страницата Pixel Simulator Pixel 8 Pro, която беше изтрита, разкри, че устройството ще се предлага в три цвята: биле, порцелан и небе. Както се виждаше по-рано от изтеклите рендери, Pixel 8 Pro разполага с плосък екран с централен отвор и издигнат панел на камерата на гърба, върху който се намира блока с тройна камера, LED-светкавицата, микрофона и датчикът за телесна температура.

Модулът с тройна камера се състои от главен блок, ултраширокоъгълен обектив и телефото-камера, която поддържа 5x нарастване. Високоговорителят, микрофонът и USB-C портът са ситуирани в долната част на телефона. В горната има микрофон и още един високоговорител. Телефонът е оборудван с NFC съгласуваност и слот за SIM-карта в левия край.

Кои са предстоящите спецификации в Гугъл Pixel 8 Pro?

Различни данни разкриват, че Pixel 8 Pro ще разполага с 6,7-инчов LTPO OLED-панел с Quad HD+ резолюция от 1344×2992 пиксела и 120Hz периодичност на освежаване. Той ще се предлага с авансово конфигуриран Android 14 и 4950mAh батерия с поддръжка на кабелно и 23W безжично зареждане. Базираното на Tensor G3 устройство ще получи 12 GB RAM и до 512 GB вградена памет.

Pixel 8 Pro ще получи 11-мегапикселова предна камера. Основната включва 50-мегапикселов обектив Samsung GN2 с поддръжка на OIS, 64-мегапикселов ултраширок обектив и 48-мегапикселова телефото-камера. За нараснала сигурност, апаратът ще получи скенер за пръстови отпечатъци под екрана. Според скорошни изтекли данни, базовата версия на Pixel 8 Pro в Европа ще коства €1235,72.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР