Голямата звезда на до неотдавна - , много тежко приема

...
Голямата звезда на до неотдавна - , много тежко приема
Коментари Харесай

ВИДЕО: Роналдо вика, беснее и плаче при загубата на Юве от Порто в ШЛ

Голямата звезда на до наскоро - , доста тежко приема провалите, изключително когато са в Шампионска лига. Това се потвърди от видеа от съблекалнята на " бианконерите " след загубата с 1:2 от Порто в осминафиналите на най-силния европейски клубен шампионат.
Видеото бе показано в документалния филм " All or Nothing: Juventus " по Amazon Prime. Сериалът демонстрира събитията в отбора през сезон 2020/21, когато той бе воден от Андреа Пирло.
По време на почивката в реванша против Порто Роналдо е сниман да влиза в съблекалнята доста сърдит. Той стартира да крещи на съотборниците си. " По дяволите! Играем като л**но! Трябва да покажем темперамент! ", крещи португалската звезда и по-късно хвърля фланелката си на пода. Хуан Куадрадо се пробва да успокои съотборника си и му съобщи, че би трябвало да бъде образец за останалите.
След края на мача филмът демонстрира още по-разочарования Роналдо. Както е известно, след почивката Ювентус съумя да се върне в мача и да го докара до продължения, само че Порто осъществя второ попадение и изхвърли италианците от Шампионска лига. В съблекалнята Роналдо не сдържа страстите си и заплака. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР