Голяма трагедия сполетя семейството на обичана певица, която я накара

...
Голяма трагедия сполетя семейството на обичана певица, която я накара
Коментари Харесай

Черна вест покоси обичана певица, отменя концерти

Голяма покруса сполетя фамилията на обичана певица, която я накара да отсрочи всички новогодишни концерти. Семейството на Драгана Миркович е почернено. Миркович имаше концерти планувани събития на 23 и 30 декември, само че в петък вечерта певицата показа с почитателите си, че те ще бъдат анулирани, осведомят сръбските медии.

Сръбската звезда показа за загубата си, като в същото време разгласи и новите дати за концертите си:

 

" С голяма горест съм принудена да се обърна към вас през днешния ден. Аз и фамилията ми претърпяваме едни от най-тежките дни, тъй като загубихме нашата скъпа баба, майка и свекърва Марта. Тези дни моето място е при фамилията ми и колкото и да очаквате нашата компания, би трябвало да ви уведомя, че ще отложа концертната активност в идващия интервал. Така че концертите в Арена за 29 декември и 30 ще би трябвало да се реалокират за 16 декември и 17 февруари ", изяснява тя, представена от " Флагман ".

 

  " Повече от всичко желаех да завърша годината по най-красивия метод с теб, който обичам и който обичаш мен, и да стартира моето турне, само че съм сигурен, че ще схванеш за какво това е невероятно сега. Знам какъв брой доста очаквахте всичко, че някои от вас пропътуваха половината свят, с цел да бъдат с мен, и ще направя всичко допустимо да ви се реванширам. Билети, закупени за предходни дати, ще важат за новите дати. От свое име и от името на фамилията ви благодаря за известията за съболезнования, схващане, поддръжка и обич, те значат доста за нас ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР