Голяма част от водещите тенисисти ще участват на държавното първенство

...
Голяма част от водещите тенисисти ще участват на държавното първенство
Коментари Харесай

Лазов, Лазаров и Донски ще участват на държавното в зала

Голяма част от водещите тенисисти ще вземат участие на държавното състезание за мъже в зала, което ще се организира от 19 до 24 януари в зала " София ". Първи подложен в схемата ще бъде третата ракета на България Александър Лазов, който е номер 482 в ранглистата на ATP. Държавният първенец навън от предходната година Александър Лазаров е втори подложен. Титлата си от предната година в зала ще пази Александър Донски.

Също по този начин в зала " София " ще забележим всички най-големи родни гении при юношите. Шампионатът е директно преди огромния тенис шампионат в България, а присъединяване в конкуренцията от календара на АТР се трансформира в огромен тласък за българските тенисисти.

Шампионът на сингъл от държавното състезание в зала и финалистът в конкуренцията ще получат " уайлд кард " за квалификациите на извънредно мощното четвърто издание на шампионата от сериите АТР 250 - София Оупън. Шампионите на двойки от държавното състезание получават " уайлд кард " за главната скица на Sofia Open 2019. Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР