Голям махленски скандал се развихри в социалните мрежи с участието

...
Голям махленски скандал се развихри в социалните мрежи с участието
Коментари Харесай

Махленски скандал разтърси нета! Икебаната и Мариана Попова се плюят онлайн

Голям просташки скандал се развихри в обществените мрежи с присъединяване на едни от известните родни звезди. Деян Неделчев - Икебаната се нахвърли остро против певицата Мариана Попова , която не му остана длъжна, видя HotArena. 

В абсурда се включиха и други известни персони, които опазиха достолепието на Попова и се оплакаха, че също са станали жертва на острия и язвителен език на Икебаната.

" Аман от „ огромни звезди ”, които се стартират по всевъзможни радиа и тв-та с по едно или две имена като Мариани Попови, Тони Димитрови, Марийки Илиеви, Поли Геновки, Дичовци, Любовци, Мировци, Доневци, Нетевци, Графоци и сие, и още, и още тем сходни „ супер дрисливи ” Бг звездички, които не можеш да им запееш една ария, нито да ги гледаш... Писна ми да се стартират посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един шлагер. Никаква характерност, незначителност и реплика.... Крякат, врякат, пискат, мучат, врещят, викат – единствено дето не могат да пеят ”, пише Икебаната във " Facebook ". 


Певицата Мариана Попова се оказа грубо афектирана и му отвърна в неговия жанр: " Този субект, човек, Търговско отделение или каквото е там се е заел да нападна всяка обява обвързвана с мен и песента " Дъжд ". Определението " некадърница " не ме наскърбява, тъй като в никакъв случай не съм се взимала на съществено и върша, това, което ми харесва с доста обич( може би и за това не съм чак толкоз продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без наслаждение. Деян Неделчев, ти си безразсъден и душевен неустойчив ". 

" Защо въобще популяризираш този дебил, който желае нещо да се изкаже?!?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно заболели. Не се занимавай с нелепости ", посъветва я нейният обичан - артистът Веселин Плачков. 

" Сега тебе ли подкара? Мен от кой момент ме пустосва,плюването му е най-силната страна! Споко, ти най-малко не си дебела, че тогава щеше да видиш ", окуражава я певицата Тони Димитрова, която доста години е обект на офанзиви от страна на Деян Неделчев-Икебаната, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР