Големи кръгли очи Хората с големи кръгли очи притежават чиста

...
Големи кръгли очи Хората с големи кръгли очи притежават чиста
Коментари Харесай

Какъв си според формата на очите ти

Големи кръгли очи
Хората с огромни кръгли очи имат чиста душа, имат детски показа за света и са даже леко наивни. Доверяват се на всички и елементарно могат да бъдат излъгани. Те обичат да оказват помощ на другите, надежни партьори са, благи и деликатни.

С формата на бадем
Такива очи издават нерешителност и нерешителност. Тези хора по-трудно стартират връзки и се доверяват на различен. Тяхното доверие е тяхната полезност и би трябвало да се почита. Има огромни фантазии и проекти за бъдещето. Но и с лекост реализират задачите си.

По-малки и издължени очи
Това са хора с сложен темперамент. Малко по-студени са, не обачат да се разкриват пред близките, строги и изикващи са даже към себе си. Не са по заниманията, малко са неуверени, само че са доста дейни. Може да се каже, че са по-скоро кариеристи.

Очи с линия надолу
Добри и откровени хора. Те обичат вътрешния си свят, даже са по-скоро интроверти. Винаги са подготвени да оказват помощ, изключително в сложни моменти са скъпа опора. Влюбчиви са и са подготвени на всичко за индивида, който обичат.

Азиатски очи
Азиатските черти издават убеденост. Тези хора водят замайващ живот. Обичат да имат доста задания и да не скучаят. Готови са за завършения и не се замислят доста за следствията. Много са импулсивни, обичат разнообразието и по тази причина мъчно основават дълги връзки.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР