Годините вече съвсем натежават на легендарния актьор Васил Михайлов, изпълнил

...
Годините вече съвсем натежават на легендарния актьор Васил Михайлов, изпълнил
Коментари Харесай

Васил Михайлов се топли в мола на празниците

Годините към този момент напълно натежават на именития артист Васил Михайлов , извършил ролята на незабравимия Капитан Петко челник в едноименния сериал, видя  HotArena .

Ден след посрещането на Коледа, 81-годишната звезда на Военния спектакъл пристъпваше едва-едва, прикрепяйки се с бастуна си в столичния квартал „ Редута ”, където е домът му.

От години  ветеранът на „ армейската ” натрупа страда от болежки в краката. Ходенето бързо го измори и той хлътна в близкия мол. Там екранният Капитан Петко можеше хем да отдъхне малко, хем да се постопли в мразовитото време.

Куцукайки, артистът седна на един от диваните наоколо до входната врата . За да не му тежи, остави чантата си на земята. Температурите в комерсиалния център бяха толкоз високи, че артистът съблече връхната си дреха и остана единствено по тъничък пуловер.

Впечатление правеше умисления тип на кино и театралната звезда. Въпреки всенародната еуфория около новогодишните празници, настроението на артиста по никакъв начин не беше радостно. Точно преди 2 месеца Васил Михайлов бе сполетян от голяма покруса . Капитан Петко потъна в печал поради единия от синовете си. Александър издъхна след тежка борба с рака в столичната болница „ Токуда ”.  Приживе 55-годишният мъж бе водещ на излъчвания за просвета по БНР. През август той стана дядо и доста се надяваше да пребори онкозаболяването си, с цел да може внучето му да порасне пред очите му. Уви, гибелта изпревари сина на екранния челник .

След гибелта на радиоводещия, мнозина в арт средите се чудеха дали Васил Михайлов ще успее в миналото да пребори скръбта си и да се завърне на сцена. Ако се лиши от театралните си изяви, ветеранът ще би трябвало да разчита единствено на пенсията си от 300 лева, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР