Година след луксозната си сватба в Рим, 31-годишната племенница на

...
Година след луксозната си сватба в Рим, 31-годишната племенница на
Коментари Харесай

Нови моменти от сватбата на племенницата на лейди Даяна

Година след първокласната си женитба в Рим, 31-годишната племенница на принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър, показа със своите почитатели в Instagram фрагменти от сватбената гала. Аристократката и модел се омъжи за 63-годишния мултимилионер от южноафрикански генезис Майкъл Луис, а тържеството се състоя във Вила Алдобрандини във Фраскати, първокласно провинциално имение с аспект към Рим.

Тържеството продължи четири дни и на него участваха близки другари на двойката, в това число поп звездата Пикси Лот и маркиза Бата. Според специалисти самият брачен ден е коствал над 1 милион паунда.
 27 юли 2022 | " Демократична България " ще насочи предложение на " Продължаваме промяната " за взаимно явяване на предварителните...
Снимките, оповестени тогава, демонстрират, наред с други неща, дрешника на булката, измежду които направени по поръчка рокли на Dolce & Gabbanа. В новото видео лейди Кити разкрива детайлности. На него се вижда самата гала, грациозен банкет и грандиозни фойерверки. Също по този начин демонстрира интимни моменти сред лейди Кити и нейния брачен партньор, който не обича да е под светлината на прожекторите.

Видеото стартира с фрагменти на лейди Кити и Луис, които се приготвят в разнообразни стаи на имението от 17-ти век. Булката, която е международен дипломат на марката Dolce & Gabbana, е доста красива в първокласната си сватбена рокля. Ушиването на роклята е лишило 6 месеца. Тя е дантелена във викториански жанр с висока яка, женствени издути ръкави и заострена талия.

Лейди Кити е ескортирана по стълбите на вилата до двора, където се е провела церемонията, от братята си Луис, виконт Алторп и Самуел Ейткен, само че, както демонстрира записът, тя потегли сама по пътеката.

Видеото приключва с Луис, прегърнал младата си брачна половинка, до момента в който тя нежно обляга глава на рамото му.

Видеото е основано от водещия италиански брачен видеооператор Марко Капуто. „ Видях по какъв начин любовта им пуска корени и по-късно пораства с цялото благополучие, неспокойствие и понякога битка, която е неизбежна. Видях нежността и решителността и в двамата. Бях не просто потвърждавам за този съюз, само че съумях и да го усетя “, споделя гласът зад кадър.

Лейди Кити и Майкъл Луис оповестиха връзката си обществено през 2019 година и за първи път бяха видяни да се разхождат дружно в Ню Йорк. Бащата на три деца, който е с пет години по-голям от бащата на момичето, предложи брак на моделката малко преди Коледа 2019 година Чарлз Спенсър не беше удовлетворен от избора на щерка си и не участва на сватбата, извинявайки се на здравословни проблеми.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР