Година след като NOVA разказаха за 10-годишното момче от Пещера,

...
Година след като NOVA разказаха за 10-годишното момче от Пещера,
Коментари Харесай

13-годишно момче кара кола по улиците в Ловешко

Година откакто NOVA описаха за 10-годишното момче от Пещера, което шофираше джип и стана известно с прозвището Фончо Тариката – ново видео в обществените мрежи с малолетен зад кормилото. 13-годишно момче разгласява в обществените мрежи клип, на който се вижда по какъв начин детето кара автомобил в ловешкото село Дерманци. Преди ден клипът е оповестен в профила на малолетния юноша.



„ За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че малолетни лица карат по улиците на село Дерманци”, съобщи кметът на селото Галина Спасова.

Екип на NOVA се опита да откри момчето и фамилията му. От тях няма и диря в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито вкъщи му, нито в учебното заведение, където е в шести клас. От две седмици го няма в час, удостовери управлението на локалното образователно заведение.

„ В момента е в Испания след подадена молба от майката”, сподели Петя Кръстева – шеф на учебното заведение в село Дерманци.

Това, че екипът на NOVA се интересува тъкмо от това момче и родителите му не учуди преподавателите му. „ От дребен е проблематичен. Доста е нападателен по отношение на своите съученици. Водени са доста диалози с Комисията по противообществени прояви. Водени са диалози и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия”, сподели още Кръстева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР