Година и пет месеца в Община Силистра чакат съгласуване от

...
Година и пет месеца в Община Силистра чакат съгласуване от
Коментари Харесай

Година и пет месеца в Силистра чакат МК да реши за Общия устройствен план

Година и пет месеца в Община Силистра чакат координиране от Министерство на културата, с цел да бъде признато отчасти разширение на съществуващия Общ организационен проект (ОУП), осведоми БНР.

Процедурата е почнала още през 2018 година .
 Министър Атанасов няма да си подава оставката
Министър Атанасов няма да си подава оставката

При снимане на клипа не бил употребявал алкохол

Направено е публично разискване, преминати са всички стъпки от избор на реализатор до разрешителни режими от експлоатационни сдружения и екоинспекцията в Русе , с цел да стартира огромното очакване - от ноември 2020 година до в този момент - март 2022 година Очаква се мнението на Националния институт за недвижимо културно завещание .

Преди девет години Министерство на регионалното развитие подема самодейност всяка българска община да има Общ устройствен план . Дотогава общините, които са имали подобен, са единици. Сред тях е и Силистра, която инициира основаването му още през 2005 година и го приема през 2007 година , описа заместник-кметът на Силистра инж. Тихомир Борачев.
 Асен Василев се чуди какво ще прави министерство на културата с пари
Асен Василев се чуди какво ще прави министерство на културата с пари

Тома Биков: Културата не е стартъп

Сагата на Силистра стартира 2018 година, когато се взема решение за актуализация - отчасти изменение на настоящия Общ устройствен план . Причината - общината и градът са жив организъм и непрекъснато пораждат нужди от разширение на урбанизираните зони, на зоните за промишлено строителство, за екологични действия и паркове.

Премината е съвсем цялата административна процедура, до момента в който на 11 ноември 2020 година се стига до последната инстанция - Министерството на културата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР