Глобалната туристическа индустрия, основен играч в световната икономика, е изправена

...
Глобалната туристическа индустрия, основен играч в световната икономика, е изправена
Коментари Харесай

Страната с най-много отвличания в света е в Европа

Глобалната туристическа промишленост, главен състезател в международната стопанска система, е изправена пред голямо затруднение заради незаконно държание и отвличания на някои туристически места. Туристите са склонни да заобикалят места с по-големи опасности за сигурността, което води до понижаване на пътуванията и туристическите интервенции, което в последна сметка нанася вреди на промишлеността.

Събитията в Хаити и Мексико показват сериозността на този проблем, като отвличанията стават все по-чести в тези райони. Неблагоприятните последствия доближават по-далеч от туризма, засягайки стопанската система на нацията и източниците на приходи на тези, които зависят от промишлеността.

Въпреки компликациите, промишлеността на пътуванията и туризма си проправя път обратно от резултатите на ковид и се чака да се върне на предходните си равнища. Струва си да се означи, че по-малко известните африкански и азиатски страни са се трансформирали в привлекателни дестинации и разнообразни туристически категории като културен, живописен, авантюристичен и културен туризъм способстват за този напредък.
 Снимка 637293

Категорията Исторически домове на Airbnb, която отклонява резервациите надалеч от пренаселените туристически горещи точки в Европа, е образец за прекосяването към туризъм с завещание. Луксозният туризъм също се уголемява, както се вижда от трансформацията на Мадрид за привличане на пасажери от висок клас.
 Япония - страната, в която бакшишът се смята за афектиран
Страната, в която бакшишът се смята за засегнатост

Още една от многото странности на Япония

Като се има поради настоящето развиване на туризма, от първостепенно значение е да се разпознаят проблемите на престъпността и отвличанията. За да схванат по-добре сериозността на обстановката, от списание вършат лист на страните с най-голям % на отвличания, съгласно UNODC (Службата на Организация на обединените нации по опиатите и престъпността). Това класиране е проведено с страни във прогресивен ред въз основа на техния % на отвличания на 100 000 поданици, както оповестява.
 Снимка 637292

Ето кои са 10-те д ържави с най-голям % на отвличания в света за 2023 г:
Турция - 42.669 Ливан - 15.384 Кувейт - 12.69 Канада - 10.285 Белгия - 10.245 Южна Африка - 9.569 Нова Зеландия - 9.508 Пакистан (Ислямска република) - 9.452 Есватини - 9.354 Обединено кралство - 8.835  България и нововъведенията - кое място заемаме в международен мащаб през 2023 година
На кое място се подрежда България в света по нововъведения през 2023 година

Кой оглавява класацията

В някои случаи бедността и други обществени проблеми са в основата на незаконната активност, до момента в който в други страни транснационалните незаконни организации се възползват от стратегическото им местонахождение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР