Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира пред журналисти арестуван

...
Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира пред журналисти арестуван
Коментари Харесай

Маринов отрече слуховете, че Баретата е задържан заради отвличането на Адриан Златков

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разяснява пред публицисти задържан ли е Златомир Иванов-Баретата и има ли развиване по случая с убийството на предприемача Петър Христов.

Маринов отхвърли излязлата информация, че е арестуван Златомир Иванов – Баретата и доближени до него лица поради отвличането на Адриан Златков. Той заяви, че няма осъществени арести по случая, съобщи кореспондент на novini.bg.

Във връзка с следствието на убийството на предприемача Петър Христов, Младен Маринов заяви, че остават версиите, свързани с бизнеса му и персоналния му живот.

„ Продължаваме да работим по няколко съществени версии, свързани с бизнеса, с персоналния живот, с конкурентни действия и така нататък Към момента към момента тече следствието и не можем да дадем повече елементи. Извършва се всичко належащо, което може да докара до нови обстоятелства. Назначени са експертизи по всичко, открито на мястото на престъплението, някои от тях към този момент са подготвени. А с всички лица, които са открити на мястото, е работено. В по-късен стадий се явиха и други очевидци, които дадоха още данни “, заяви главсекът на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР