Гласувах в Берлин, но имаше струпвания на хора, можеше да

...
Гласувах в Берлин, но имаше струпвания на хора, можеше да
Коментари Харесай

Радослав Евтимов: Мая Манолова е лидер по неверни твърдения в платформата „Лъжеш ли“

„ Гласувах в Берлин, само че имаше скупчвания на хора, можеше да е по-добра организацията, намесваше се полиция, аз персонално чаках с мой другар 4 часа , само че по отношение на резултата не съм сюрпризиран от това, което имах аз като упования “, описа в „ Хоризонт до обед “ Радослав Евтимов от, която проследяваше дали политиците лъжат в предизборните си платформи и изявления.

99 политици от 26 партии са били изследвани, както и 9 медии , от доброволците в „ Лъжеш ли “, като са следени най-много предизборните диспути.

107 погрешни изказвания на политици намерихме , водач в това е Мая Манолова с 8 погрешни изказвания, следвана от Тома Биков - с 6 и Росен Желязков, Георги Свиленски и Румен Гечев с по 5 погрешни изказвания в народен ефир.

Трябва да кажем обаче, че имаше политически партии, които не участваха в тези диспути . Това е да вземем за пример представители на " ИТН ". Данните ни са за топ участниците ", уточни още Евтимов.

По думите на Евтимов ГЕРБ не са съумели да изпълнят в целокупност политическата си стратегия :

" Например не е издигната напълно автомагистрали и тунели, не се сътвори електронна здравна система, не се подават тримесечени отчети от правосъдната система, а Българска социалистическа партия за България, които настояват, че 40 страни се имунизират с съветската ваксина, ние проверихме и не успяхме да намерим там, че и Турция да попада ", даде образец Евтимов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР