Гимнастичката Катрин Тасева изля душата си в социалните мрежи след

...
Гимнастичката Катрин Тасева изля душата си в социалните мрежи след
Коментари Харесай

Катрин Тасева за Николай Щерев: Няма думи, които да опишат колко много боли

Гимнастичката Катрин Тасева изля душата си в обществените мрежи след гибелта на бореца Николай Щерев, който загуби борбата с COVID-19.

Тасева посвети на някогашния си другар прочувствена обява в " Инстаграм ". " Няма думи, които да опишат какъв брой доста боли. ", стартира тя.
View this post on Instagram
Няма думи, които да опишат, какъв брой доста боли... Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от мощ? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и мраз, от всичко неприятно да те пази... с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си мощна. Само за малко! Толкова огромен и мощен... Раздаваше душата и добротата си на всички места... Жаден да беше, първо на теб ще даде вода. Измръзнал, теб ще завие първо с одеалото... Така харизматичен... Бохем... Научи ме да мародерствам с шепи от живота, както ти го правеше! А огънят от нашата обич погълна всички към нас. Обичашеме даже когато не бях доста, доста за обичане... Обичаше ме повече от всичко... Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива... Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди съревнование: ”Ти можеш! " " С теб съм! " “Ще успееш!” “Батко Ники има вяра в теб!” Има едни такива мъже дето са мощни на каузи.Не споделят какво ще създадат. Правят го! Ти беше подобен! Беше най-големия мъжага, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ тип! Мъжкар в държанието си, мъжага в мисленето си, по всяко едно отношение...към всекиго...към мен... Ти не беше единствено мой другар, не бе единствено сродна душа. С теб разбрах, че дом не е място. Дом е възприятие! Благодаря на Бога, че пътищата ни въпреки всичко се засякоха тук на земята... само че знай... Сродните души не се срещат на земята! До скоро, Ники! Твоя Кари!Съболезнования към фамилията!

A post shared by (@taseva.k) on Jul 15, 2020 at 10:59am PDT

" Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от мощ? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и мраз, от всичко неприятно да те пази... с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си мощна. Само за малко!

Толкова огромен и мощен... Раздаваше душата и добротата си на всички места...
Жаден да беше, първо на теб ще даде вода. Измръзнал, теб ще завие първо с одеялото...
Така харизматичен...
Бохем...

Научи ме да мародерствам с шепи от живота, както ти го правеше!
А огънят от нашата обич погълна всички към нас. Обичаше ме даже когато не бях доста, доста за обичане... Обичаше ме повече от всичко...
Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива...

Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди съревнование:
”Ти можеш! "
" С теб съм! "
“Ще успееш!”
“Батко Ники има вяра в теб!”

Има едни такива мъже дето са мощни на каузи. Не споделят какво ще създадат. Правят го! Ти беше подобен! Беше най-големия мъжага, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ тип! Мъжкар в държанието си, мъжага в мисленето си, по всяко едно отношение...към всекиго...към мен...
Ти не беше единствено мой другар, не бе единствено сродна душа.
С теб разбрах, че дом не е място. Дом е възприятие!

Благодаря на Бога, че пътищата ни въпреки всичко се засякоха тук на земята...но знай... Сродните души не се срещат на земята!
Доскоро, Ники!

Твоя Кари! ", написа " Златното момиче ".
Бившият герой Николай Щерев умря от COVID-19 Опелото ще бъде в петък (17 юли)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР