Германският национал Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, за да

...
Германският национал Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, за да
Коментари Харесай

Вернер иска да играе на Мондиала, обмисля напускане на Челси

Германският национал Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, с цел да получи повече игрово време преди Световното състезание в Катар в края на годината.

26-годишният Вернер е титуляр при мениджъра Томас Тухел, който през това лято укрепи тима с още един нападател - британския национал Рахийм Стърлинг, който пристигна от първенеца Манчестър Сити.

Вернер приказва пред репортерите в Лас Вегас след триумфа на Челси над мексиканския Клуб Америка с 2:1, в който вкара първото попадение. Той призна, че би се "чувствал благополучен на всички места ".

Wegen WM 2022 in Katar: DFB-Stürmer Timo schließt Abschied vom FC nicht aus

➡️
— Der SPORTBUZZER (@Sportbuzzer)
"Ясно е, че желая да играя повече и би трябвало да го направя, с цел да бъда в добра форма за Световното състезание и да имам късмет да вземам участие. Най-важното нещо е да съм благополучен. А аз съм благополучен, когато играя и въвеждам голове. За това би трябвало да се погрижа и другите неща ще се наредят ", сподели нападелят.

Вернер има контракт с Челси до 2025 година. Мениджърът Тухел не може да му предложи повече минути. "Трябва да забележим, само че всеки е виновен за личното си състояние. Тимо игра 45 минути, като всички останали и вкара ", разяснява немският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР