Германската икономика подчерта важността на Китай и призова федералното правителство

...
Германската икономика подчерта важността на Китай и призова федералното правителство
Коментари Харесай

Германският бизнес не е съгласен с ограничаване на връзките с Китай

Германската стопанска система акцентира значимостта на Китай и прикани федералното държавно управление да схване прагматичен курс, написа " Ханделсблат ". Президентът на Германската индустриална и комерсиална камара Питър Адриан предизвести, че  фундаменталното превръщане във връзка с Китай  ще има отрицателни последствия за работните места в Германия.

 

Адриан сподели пред Германската организация за преса: „ Със сигурност сме научили от опита си с Русия, че не би трябвало наивно да се впускаме в зависимости. Но не би трябвало да вършиме завой на 180 градуса въз основа на това осъзнаване. Китай към момента е доста значима икономическа зона за нас. "

 

В момента федералното държавно управление създава нова немска тактика за Китай. Зависимостта от Китай би трябвало да бъде понижена и маршрутите за доставка би трябвало да бъдат разширени, съобщи министърът на стопанската система Робърт Хабек. Според план на Министерството на външните работи, което дава отговор за китайската тактика, човешките права би трябвало да играят по-голяма роля.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР