ГЕРБ закрива предизборната си кампания. Мероприятието се провежда в залата

...
ГЕРБ закрива предизборната си кампания. Мероприятието се провежда в залата
Коментари Харесай

ГЕРБ закрива предизборната си кампания в Пловдив

ГЕРБ закрива предизборната си акция. Мероприятието се организира в залата на Дом на културата " Борис Христов " в Пловдив.

" Предстои и значим завършек на акцията. Това, което беше за нас, може би никой не е вярвал, че думата рецесия, ще бъде най-използваната в България. Смятам, че ние имаме невероятна опция по този начин, че след неделя, да променим пътя на България “, сподели градският водач на ГЕРБ в Пловдив и някогашен кмет на града Иван Тотев.

Той предложения на сцената да излязат всички водачи на листите на партията.

" Насреща имаме един доста раздразнителен съперник, може да се чака всичко. Умолявам всички сътрудници, които ще работите и работим в неделя, да се пазят от провокации на тези неточни наши съперници “, добави Тотев.

" Толкова потенциал, колкото е тук до мен и като партия, надали друга партия има. Българска социалистическа партия пожелаха да си закрият акцията на фонтаните, там има хора, с цел да не може да се каже какъв брой техни хора има там. Получихме информация, че Корнелия Нинова е закъсала и няма да пристигна в Пловдив “, регистрира кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Той се оплака, че локалната власт, е била тотално неглижирана и забравена от държавното управление на " Промяната “. " Тези хора са реваншисти, на драго сърце стопираха всичко, каквото можеше да се спре направено от ГЕРБ “, регистрира Димитров.

" Тези хора още веднъж размахват опорни точки и с нечестивите си пръсти още веднъж желаят да се докопат до властта “, регистрира Спас Гърневски. Той се подигра на политическите си съперници Кирил Петков и Асен Василев и още веднъж регистрира високата инфлация. " Написах по този мотив един материал за ПИК на другия ден “, акцентира Гърневски.

" Бойко Рашков беше укрил от декларацията си над 1 млн. лева “, разяснява още той, припомняйки закона за корупцията, признат от ГЕРБ през 2018 година

" Абе, по какъв начин ще се пенсионира водач на партия, строила 10 години, по какъв начин ще се пенсионира, когато в страната върлува една тайфа? “, прочувствено приключи изявлението си Спас Гърневски. 

Той означи и, че на Борисов са нужни два мандата, с цел да приключи всичко, и се пошегува с него, че по-късно може да се отдръпна за два мандата в президентската хасиенда, с цел да си почине.

" Няма към този момент накъде - или ние, или те! Изборът е наш! Победа! ", приключи пламенното си слово Спас Гърневски.

" Издържахме арестите, издържахме хулите, издържахме чегъртането. И през днешния ден съм сигурна, че сме по-силни отвсякога и ще им покажем какво значи обединяването на силата на народа и ГЕРБ “, означи Десислава Атанасова.

" Кирил Петков нахално излъга за българското си поданство. Ние видяхме, че България не му е татковина, тъй като никой не постъпва по този начин с народа и Родината си. Асен Василев е измамник номер 2, даже сътрудниците му споделиха, че ги е ограбил, почнал е да продава компании на малоимотни жители. Една усмихната госпожа, товареше бежанците на вагони и унищожи " Български пощи “. Тези и още доста други анимационни герои, ни управляваха много дълго време. Няма по какъв начин да не отбележа и завръщането на оня джедай Бойко Рашков. Той репресираше месеци наред всички, които подкрепяха ГЕРБ “, добави тя.

" Аз не съм удовлетворен от тази акция. Като претендент, като политик смятам, че направих всичко както би трябвало. Но жителят беше пропуснат. От едната страна имате експерти, отдругата викове и страница и половина опорни точки. Затова като жител съм неудовлетворен “, получи думата Томислав Дончев.

Делян Добрев благодари на хората, пристигнали довечера в залата и в Пловдив въобще. Той регистрира, че акцията е била хубава и мощна и е съумяла да разобличи " Промяната ". Добрев си пожела висока изборна интензивност и " Промяната " да стане четвърта политическа мощ. " Готови сме да им купим еднопосочни билети за там, откъдето пристигнаха “, сподели той.

Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили дефинира Бойко Борисов на локомотив, който дърпа напред листите с претенденти. След това на сцената се качи, под бурните овации и крясъци " Бойко, Бойко ", самият Бойко Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР