ГЕРБ се провалиха в борбата с корупцията. Това е най-големият

...
ГЕРБ се провалиха в борбата с корупцията. Това е най-големият
Коментари Харесай

Корупцията е провалът на ГЕРБ, няма голяма поръчка с непредизвестен изпълнител

„ ГЕРБ се провалиха в битката с корупцията. Това е най-големият неуспех на тяхното ръководство. Започваме диалози по подготовката на претекстовете на вота на съмнение. Корупцията е във всички сфери и ощетява всеки един български жител. ” Това сподели по БТВ зам.-председателят на „ Българска социалистическа партия за България ” Жельо Бойчев.

Той добави, че корупцията срутва доверието на хората в институциите и ощетява приходната част в бюджета. „ Всеки ден ГЕРБ приказват за битка с контрабандата и корупцията, а като погледнете статистиката, виждате, че приходите от Данък добавена стойност и акцизи понижават, като относителна част от Брутният вътрешен продукт ”, сподели националният представител.

По думите му сега няма поръчка за огромен инфраструктурен план и да не се знае кой я печели .

„ Ние желаеме правова страна и господство на закона. Докато ГЕРБ е на власт, това няма по какъв начин да се случи. Целта им не е да има правила за всеки, а да ръководят правосъдната система с SMS-и и по други способи да натискат съдиите. Няма по какъв начин да има битка с корупцията, до момента в който ГЕРБ са на власт ”, безапелационен бе Бойчев.

Народният представител разясни, че концепцията на Българска социалистическа партия не е ръководещата партия да бъде заменена и на нейно място да пристигна различен, който да прави същото. „ Ние желаеме да стартира отвоюване на страната, да създадем по този начин, че обществото да повярва, че може да има отмъщение по отношение на хората, които са злоупотребили с власт и че може да има правдивост ”, сподели зам.-председателят на „ Българска социалистическа партия за България. ”

Помолен да коментира думите на премиера, че с претенции в този момент избор на съмнение Българска социалистическа партия заплашва европредседателството, Бойчев попита по кое време да бъде желан вотът: „ Да идем да питаме Борисов, по кое време ти е най-удобно да го желаеме тоя избор на съмнение, с цел да не ти пречим? "

Ние носим отговорност пред българските жители и изискуем този диалог пред тях, каза депутатът.

Европредседателството не може да бъде заслон и индулгенция, добави той и акцентира, че не може да се чака опозицията да се усмихва и да взе участие в фотоси по време на председателството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР