ГЕРБ са готови веднага да дадат своите 59 гласа в

...
ГЕРБ са готови веднага да дадат своите 59 гласа в
Коментари Харесай

Борисов: Давам 59 гласа на Петков да прати военна помощ на Украйна

" ГЕРБ са подготвени незабавно да дадат своите 59 гласа в Народното събрание, в случай че Кирил Петков предложи военна помощ за Украйна. Партия ГЕРБ и аз самият постоянно сме се борили за мир, за добросъседство, за толерантни връзки и дипломатически решения. Това е обаче, до момента в който стартира войната. " Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от централата на партията след срещата си с украинския дипломат у нас Виталий Москаленко.

" Тази експанзия и война... В момента милиони хора напущат домовете си и губят живота си. Нямаме право да не бъдем част от международната демократична общност. Трябва да използван всички ограничения, с цел да спрем войната ", добави той, съобщи Блиц.

" За задачата, на мен не ми е прелестно, когато президентът дава уклончиви решения. Не ми е прелестно да слушам, че в този момент тъкмо ще отремонтираме самолети в Русия ", сподели още той.

" Колебливостта на премиера идва несъмнено от комплицираната коалиция, в която се намират. От ГЕРБ обаче бихме им предложили поддръжка по тематиката за Украйна, с цел да не изясняват, че нямат болшинство ", даде обещание Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че не може да гледа разрушени здания и по какъв начин се лишават животи. " Нищо не е по-голямо от човешкия живот ", добави Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР