Христо Иванов отговори на твърденията на Делян Пеевски в кулоарите

...
Христо Иванов отговори на твърденията на Делян Пеевски в кулоарите
Коментари Харесай

Христо Иванов отвърна на удара: Това е предсмъртният писък на Пеевски

Христо Иванов отговори на изказванията на Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание, заявявайки, че това е следващата конспирация. Зачудих се защо му беше това, показа той пред медиите в Партийния дом.

Иванов бил очевидец по какъв начин ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи бил на четири крайници пред всички хора, които имат някакви контакти с Америка, с цел да издейства по всевъзможен метод изваждането си от листата Магнитски. Както го предупреждавах, той не излезе от листата Магнитски и няма да излезе от листата Магнитски , съобщи Иванов.

Поради тази причина в никакъв случай и нямало да стане министър председател, по думите му. Освен това Делян Пеевски щял да става все по-неудобен, съгласно прогнозата му, в това число и за тези, които го конфигурирали в Движение за права и свободи.

Бъдещо ръководство с Делян Пеевски не е допустимо , по думите му. Тази кална акция е предсмъртния вик на господин Пеевски, посочи Христо Иванов.

Атаката към него идвала, съгласно Христо Иванов, тъй като Делян Пеевски се чувствал използван, излъган в упованията си. Нека да продължи да ме нападна, прикани Христо Иванов.

Няколко пъти отказвал да се кандидатира за президент, тъй като и през разум не му минавало за това. ПП-ДБ били единни, тъй като имали идея - Пеевски да не влезе във властта.

За записа, който през вчерашния ден изтече в медии, водачът на " Да, България " съобщи мнението си, че би трябвало да има обикновено финансиране на партиите. В противоположен случай такива кавги щяло да има и в бъдеще.
 Пеевски разкри: Иванов желал да е президент, Пеевски министър председател, а Борисов пенсионер
Пеевски разкри: Иванов желал да е президент, Пеевски министър председател, а Борисов пенсионер

А пък Асен Василев предложил вицепремиери на ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР