ГЕРБ и СДС ще си партнират и на предстоящите местни

...
ГЕРБ и СДС ще си партнират и на предстоящите местни
Коментари Харесай

ГЕРБ направи нещо невиждано досега! Проведе за първи път брифинг без... журналисти

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще си партнират и на идните локални избори, откакто се явиха като коалиция на вота за Европейски парламент. Това разгласи водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов. Другото забавно е, че това стана на " брифинг ", на който нямаше... публицисти. Видео от изказването му беше пуснато в профила му във „ Facebook ”.

``
реклама

На него участват водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и кметът на София Йорданка Фандъкова, само че от думите на Борисов не стана ясно дали Фандъкова още веднъж ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

Дали сме автономност на локалните организации, разгласи водачът на ръководещата партия.

Специално за София, мисля, че ще бъдат доста подли тези избори – поради откритата процедура да се прилепва към някоя партия или някой претендент, съобщи Борисов.

Обединението на остарялата десница не е единствено належащо, само че и доста значимо, тъй като отговаряме на войнстващия популизъм с натурализъм и отговорност, сподели от своя страна Йорданка Фандъкова, която е зам.-председател на партията.

„ Какво значи да имаш претенцията да си опция, и да не издигаш собствен претендент в огромен град, а да подкрепяш някого. Ние сме длъжни да издигнем наши претенденти. В някои градове ние ще издигнем претенденти, в други градове ние ще подкрепим издигнатите от вас претенденти ”, обърна се Борисов към Христов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР