ГЕРБ и Продължаваме промяната провеждат първа експертна среща в търсене

...
ГЕРБ и Продължаваме промяната провеждат първа експертна среща в търсене
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ и ПП търсят допирни точки по политики в първа експертна среща

ГЕРБ и " Продължаваме промяната " организират първа експертна среща в търсене на допирни точки по належащи политки.

В началото на срещата ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се разгласи, че сред двете партии " би трябвало да има разговор без опорки и клишета " по главните цели на българските жители. Тя сподели, че в случай че се открие базов консенсус, диалогът може да продължи и с другите парламентарни групи.

От ГЕРБ се оповестиха в поддръжка на въвеждането на механизъм за следствие на основния прокурор, като, по думите на Атанасова, партията има създадена детайлна стратегия в региона на правораздаването, която е " знак, че сме подготвени да водим градивен диалог в посока на същинска правосъдна промяна ".

От " Продължаваме промяната " обявиха още един път, че няма да поддържат първия мандат, излъчен от ГЕРБ, само че ще създадат всичко допустимо да се намерят решения за българските жители. Te още веднъж повториха и ясната позиция, че ще бъдат " градивна съпротива ".

" Това не е диалог за поддръжка за първия мандат - ние няма да подкрепим първия мандат. Нека да е ясно ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР