ГЕРБ да възкръсне като Христос и отново да извади България

...
ГЕРБ да възкръсне като Христос и отново да извади България
Коментари Харесай

Борисов обеща в Пловдив ГЕРБ да възкръсне и отново да управл...

ГЕРБ да възкръсне като Христос и още веднъж да извади България от хаоса, в който ще я вкарат новите управници. Това даде обещание някогашният министър председател Бойко Борисов по време на предизборната си среща в Пловдив. Членове и симпатизанти на ГЕРБ изпълниха Драматичния спектакъл, с цел да чуят посланията на своя водач.

Още първоначално Борисов разгласи, че е бил при пловдивския митрополит Николай, с цел да получи благословията му.

Бях при владиката, тъй като нищо без Господ не може да бъде направено, акцентира той. И упрекна съперниците си, че се пробват да им подлеят вода непрекъснато и подмятат компромати.

Аз боязън имам единствено от Господ, приканвам ви и вие да се страхувате единствено от Господ – той какво ли не е изтърпял и са го предали. Съдбата на Христос е тъкмо такава – неверници, предатели, какво ли не е изтърпял. Но след това всички са се върнали към него, продължи Борисов, само че предизвести да не го съпоставят с Исус.

Искам да ви кажа – не желая да се плашите, а в случай че се плашите – няма да го показвате, тъй като това е уязвимост. И това ще мине, съобщи водачът на ГЕРБ. След това изреди всичко неприятно, което са предизвикали на страната и хората правилните на Румен Радев министри от служебния кабинет.

Борисов акцентира, че доста добре познава съперниците си. И изясни, че Христо Иванов и Атанас Атанасов от Демократична България се оферират за патерица на Слави Трифонов и си шушукат с Движение за права и свободи. Подчерта, че всеки партиен водач би трябвало да може да носи отговорност и разказа по какъв начин Трифонов счита да гледа в профил и да дърпа конците, до момента в който ИТН се пробва да ръководи.



Борисов даде обещание, че дадената му дума за градежа на стадионите на Ботев и Локомотив ще бъде изпълнена. После съобщи, че ще държи кмета Здравко Димитров персонално виновен това да се случи.

Лидерът на ГЕРБ беше посрещнат и изпратен с аплодисменти от своите съпартийци и и симпатизанти. Те се събраха надалеч преди оповестения начален час на срещата.



Противници на ГЕРБ пък посрещнаха Бойко Борисов с крясъци " кюлчета ". Той обаче сподели, че не ги е чул.

Вътре в залата при типа му настана невъобразим възторг. С бурни аплодисменти и на крайници симпатизантите му го поздравиха. " Как да не стана, това е почитание ", сподели жена в инвалидна количка, която се беше изправила на крайници.



Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Дани Каназирева означи, че от идния избор ще стане ясно дали България ще е насочена проевропейски.

Според Даниел Митов, който беше претендентът за министър председател на предходните избори, цялостната зала му дава убеденост, че още веднъж ще са първа политическа мощ.

ГЕРБ е потвърдил, че може да носи отговорност. Ако би трябвало да се изреди всичко направено в Пловдив и региона,няма да стигнат часове, съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров. И подсети, че сега се осъществят планове за 270 млн. лв.. " Трябва да бъдем първа политическа мощ, с цел да довършим това, което сме почнали. Хората виждат какво сме създали и ще го оценят. Нека триумфът бъде с нас за следващ път ", съобщи още градоначалникът.



" Отговорност се носи с подписи, както толкоз години ръководи Борисов ", означи Митов във връзка Има Такъв Народ и Слави Трифонов, който евентуално няма да е претендентът за министър- ръководител на партията.



" Обвиниха ни, че сме строили църкви и направихме неделно учебно заведение ", сподели Борисов и напомни, че той е подал ръка на Бачковския манастир за ремонт.
И риторично попита: " Това ли е неприятното, че единствен в света демонстрирах мощ и не затворих църквите и джамиите ", визирайки ограниченията против ковид.







Освен кандидат-депутатите на ГЕРБ и локалните деятели, измежду пристигналите да видят и чуят Борисов имаше и доста елементарни симпатизанти на някогашния министър председател.



Сред чакащите наоколо до храма " Св. Марина " беше и Стоил Атанасов, който е от самото основаване на партията. В ръката си държи първото знаме на ГЕРБ с подписа на Борисов.

" Вкъщи до леглото си го запазвам ", сподели Атанасов и акцентира, че не вижда за какво пловдивчани да не са удовлетворени от ръководството. " Минеков надали би дал пари за просвета ", добави Атанасов. Друг член и симпатизантизант на партията пък е пристигнал с тениска и калъфче за телефон с лика на Борисов, а на ръката му е татуиран портретът на водача на партията. Твърди, че Бойко е неговият идол.



Митко Чорапа пък чака лидера на листата в Пловдив, с цел да му направи подарък от стоката, с която търгува.

Сред чакащите наоколо до храма Св. Марина е и Стоил Атанасов, който е от самото основаване на партията. В ръката си държеше първото знаме на ГЕРБ с подписа на Борисов.



" В къщи до леглото си го запазвам ", сподели Атанасов и акцентира, че не вижда за какво пловдивчани да не са удовлетворени от ръководството. " Минеков надали би дал пари за просвета ", добави Атанасов. Друг член и симпатизантизант на партията пък е пристигнал с тениска и калъфче за телефон с лика на Борисов, а на ръката му е татуиран портретът на водача на партията. Твърди, че Борисов е неговият идол.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР