Георги Николов – Жорони, част от комеди триото Нема К`во,

...
Георги Николов – Жорони, част от комеди триото Нема К`во,
Коментари Харесай

„Смях по български” тръгва на национално турне, идва и във Варна

Георги Николов – Жорони, част от комеди триото Нема К`во, започва национално турне. Жорони потегля из страната, с цел да имунизира българите с органически смях и да показа новото стендъп комеди шоу – „ Смях по български “. За Варна датата е 26 февруари в HashtagStudio.

„ Ще бъде персонално, трагикомично, иронично, на моменти лирично, сигурно друго и 100%...епично “ - споделя Георги и добавя- Това шоу има една единствена цел - да развълнува публиката. “

Жорони ще гостува na клубните подиуми във Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен и Велико Търново.

Типично в стила на стен ъп комедията Георги Николов ще разкрие занимателни и срамни персонални моменти. Актьорът ще води феновете в Щатите, където едвам не влиза в пандиза, поради визитата си...в уебсайт за възрастни. Ще разкрие какво може да ти се случи, в случай че ядосаш сервитьорка на Октоберфест в Мюнхен и за какво в действителност тези немски представителки са много по-голяма атракция от самата баварска бира. В този стендъп комеди се схваща още: какво би трябвало да знае човек преди да отиде на сантиментална екскурзия във Венеция с половинката; какво се случва в една гондола и по какъв начин реагира един българин, когато попадне в извънредно безценен ресторант.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР