Гасенето на възникналия в късния следобед пожар в склад за

...
Гасенето на възникналия в късния следобед пожар в склад за
Коментари Харесай

Цяла нощ ще гасят големия пожар в Пазарджик

Гасенето на зародилия в късния следобяд пожар в склад за автомобилни боклуци в Пазарджик ще продължи през цялата нощ, оповестиха от пазарджишката полиция.

Пожар породи в някогашната база за вторични първични материали в Пазарджик. Сигналът е получен малко преди 17.00 часа, предава БНР.

Пожарът е покрай гарата при надлеза от Пазарджик към село Главиница и Пещера. Гори площадка за автомобилни боклуци върху база на някогашните Вторични първични материали, в този момент благосъстоятелност на частна компания.

По в началото информация горят остарели бракувани коли и машина, с която те се пресоват и окомплектоват като железни бали.

Гасенето е мъчно, тъй като в обекта има метали, които се награвят до доста висока температура. 10 екипа пожарникари се борят с огъня, за което е належащо огромно количество вода, съобщи представителят на полицията Мирослав Стоянов:

" По един противопожарен автомобил от районните служби в Белово, Панагюрище и Пещера, както и още три противопожарни екипа от Пловдив. Няма заплаха за хората, няма заплаха за жилищата. Има задимяване, само че вятърът го отвява отвън града, по този начин, че на този стадий не виждаме някаква заплаха за Пазарджик. Регионална инспекция за опазване на околната среда в допълнение ще кажат има ли някакви данни от замерванията, които ще създадат, само че на този стадий е това ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР