Гамата включва триколесни и четириколесни превозни средства, ориентирани към голяма товароносимост. Лансиран за

...
Гамата включва триколесни и
четириколесни превозни средства,
ориентирани към голяма товароносимост.
Лансиран за
Коментари Харесай

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO

Гамата включва триколесни и четириколесни транспортни средства, ориентирани към огромна товароносимост. Лансиран за първи път през 1948 година, Piaggio Ape винаги е оставал правилен на себе си и същевременно е продължавал да се развива през годините, надхвърляйки чисто функционалните граници на оригиналния продукт, с цел да се трансформира в истинска икона на италианската просвета и италианския метод на живот.

Идеален за превозване на артикули по тесните селски пътища или по стръмните, пренаселени градски улици, Ape предоставя несравнима гъстота, пъргавост, икономичност и издръжливост. Широката гама различни разновидности предлага решения за всяко допустимо професионално приложение, както МОБИЛЕН БИЗНЕС И “STREET FOOD ”, туристически обиколки, градинарство и селско стопанство, по този начин и комунални услуги. Аpe е съвършен за използване в свободното време, отличителен автомобил за придвижване със жанр.

“Ние сме изключително горди да сме новите партньори на групата PIAGGIO за България ”, коментира по време на провелото се днес събитие Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто. “Вчера имахме едно прелестно събитие, с което представихме двуколесната гама на групата PIAGGIO с концепцията за MOTOPLEX (https://www.auto-press.net/BG_Авто/a:Първият-MOTOPLEX-в-България-отвори-врати), където под един покрив са изложени всичките им двуколесни марки, а днес представяме и лекотоварната гама на Piaggio. Ние от София Франс Ауто ще направим всичко по силите ни да развием гамата продукти и да използваме напълно синергиите, които тя внася в гамата лекотоварни артикули, които предлагаме ”.



По време на събитието, Румен Червенков- изпълнителен шеф на Трансформа, демонстрира първия първообраз на компанията, създаден въз основата на модела Ape и демонстрираш качествата й по отношение трансформирането на триколката в изцяло работещ и автономен мобилен ресторант (food truck/ food tricycle)







Флагманът на четириколесната гама е моделът PORTER. Той се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. PORTER е професионално, мултифункционално средство, проектирано като камион за надеждно осъществяване на разнообразни задания, с компактни размери и най- положителния в класа радиус на завой от под 4 метра за максимална маневреност. Maxxi е разновидността с най-високи индикатори в гамата, издигащ възможностите на Porter до нови висоти. Максимален товарен потенциал от 1120 кг, изключителна непоклатимост даже при пълен товар, усъвършенствано сцепление в условия на хлъзгава настилка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР