Гаджето на Алекс Богданска—италианеца Макс, лудо я ревнува от Биг

...
Гаджето на Алекс Богданска—италианеца Макс, лудо я ревнува от Биг
Коментари Харесай

Гаджето на Богданска я ревнува от „Биг Брадър

Гаджето на Алекс Богданска—италианеца Макс, бясно я ревнува от „ Биг Брадър ”. Манекенката влезе в шоуто с концепцията да стане известна, а вместо това възпламени искрата на остарялата обич с Даниел Петканов, видя HotArenа .

В същото време гаджето й Макс бясно я ревнува. Още през цялото време той бил срещу приятелката му да влиза в предаването, само че Александра упорствала, че това ще й донесе известност, нови рекламни задължения и в това време постоянни приходи.

Брюнетката взима стабилен хонорар, с цел да прекара няколко месеца в Къщата, а компания й прави Даниел Петканов. Макс от своя страна съществено се тормозил, когато видял двамата дружно в Къщата.

Както е известно, двамата се разделиха след плевел скандал. Алекс бе унижена и пред цяла България като погрешна жена, а обичаният й даже показа по какъв начин й изхвърля на пътя куфарите с багажа.

След разрива с него, Алекс се събра публично с Макс и двамата обикалят света. И явно манекенката пет пари не даваше за абсурда, който в последна сметка я направи звезда.

Говори се, че италианецът е гневен на гаджето си, изключително откакто видял какви ги прави в първите епизоди на предаването. Виждайки, че се заиграва с някогашния си, както и с някои от другите участници, предприемачът съществено се ядосал.

Оттогава насам не пропуща и епизод на предаването, като си записва всичките й провинения. В момента той готви съществено възмездие на половинката си, като възнамерява в действителност да й вдигне сериозен скандал, когато тя излезе от предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР