Габриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя

...
Габриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя
Коментари Харесай

Габриела Олимпиева: С брат ми Вальо влизаме в Игри на волята 6

Габриела Олимпиева загуби кастинг борбата против Джералдин предходната събота. Тя се бе записала за кастинг в " Игри на волята " с брат си Валентин, само че и двамата не са съумели да завоюват място в сезон 5. Определят се като стратези и са безапелационни, че ще влязат в сезон 6.

Ето и какво показа Габриела за присъединяване си в предаването, а и по какъв начин се включи брат ѝ в изявлението:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Габи: Стъпвайки на Арената, виждам Денислава, която познавам и доста се зарадвах, че е съумяла да влезе вътре. Тя е доста упорита, тъй че имам вяра в нея, че ще се оправи и ще е първата жена победител.

Засегна ли те това, че Старейшините не подкрепяха теб?

Габи: Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, само че след това си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, тъй че нито се дразня - нито след това ми беше гадно. Играх си играта по този начин, както открих в себе си за добре и дадох всичко от себе си.

Кой те поддържаше на Арената?

Габи: На Арената усещах най-силно поддръжката от моя брат Валентин. Той беше духом с мен.

Как се показа сестра ти на Арената?

Вальо: Ами, съгласно мен сестра ми се показа чудесно. Беше пъклен почтена. До доста огромна степен водеше на Джералдин и имаше голям късмет да завоюва, само че едно неуместно падение ѝ скапе играта. Просто оттова нататък не потеглиха нещата както би трябвало. Нещата закуцукаха.

Какво беше възприятието да сте дружно на кастинг?

Вальо: Беше доста забавно да сме дружно на кастингите, представихме се доста добре, само че може би малко не ни доближи да влезем непосредствено в този сезон. Надяваме се идващият сезон да сме дружно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.

Кои са най-силните качества на Олимпиеви?

Габи: Че не се отхвърляме в никакъв случай.

Вальо: Че сме интелигентни, че сме спортни персони. Тренирали сме доста разнообразни спортове, които построяват сложни качества у нас и се обичаме безусловно.

Добри ли са стратегическите ви умения?

Вальо: Ами, добре сме със тактиката. И двамата сме хитри лисици. Когато има потребност да се мине сред капките можем доста добре да си изиграем картите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР