Г-жо Фандъкова, какво още трябва да се случи – след

...
Г-жо Фандъкова, какво още трябва да се случи – след
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО ПИСМО ОТ ЗЛОЩАСТЕН СОФИЯНЕЦ ДО ФАНДЪКОВА: Поне веднъж, г-жо Фандъкова! Понякога и гражданите може би имат право...

Г-жо Фандъкова, какво още би трябвало да се случи – след злощастните прекъсвания на водата, корупционните градежи, затапванията на улици от всесилни строители, с цел да ви мине през мозъка мисълта, че от време на време и жителите може би имат право. Поне един път, г-жо Фандъкова!

Овчите усмивки и тихото каканижене единствено разпалват въображението на столичани. Нямате си на концепция, какво ви мислят и какво ви пожелават.

Излишно е да изреждам маскарадните поправки – знаете ги. Ние обаче ги претърпяваме и сме принудени да ги поносим. По цели часове там не се вясват служащи, нито маркировката е сложена както би трябвало, нито някой „ ръководител” е в положение да даде логичен отговор на питанията на хората. А те питат просто: за какво, докога...

И е по този начин, тъй като сте възприела арогантното държание на своя кумир – Бойко Борисов. Вие, и другите ръководители от ГЕРБ в Общината се настанихте в Мерцедесите и пет пари не давате за закона, който не разрешава това благоденствие. А даже и да сте намерили нужната малка врата, нямаше да е неприятно да покажете известна невзискателност. Защото е много безсрамно цели квартали на столицата да остават без топла вода, или без вода изобщо, да са разкопани със седмици, а вие да демонстрирате разкош, зад който се крие партийна безпардонност. Каква е разликата сред вас и Дража Вълчева, любимката на Тодор Живков? Че тя се е киприла в черна Волга, а вие в Мерцедес. Всичко друго е под индиго – даже учителския и партиен бекграунд. И вие като нея сте спусната по партийна линия, и вие като нея нехаете за хората и техните ползи.

Всички пояснения и оправдания какъв брой се трудите, с цел да отстраните тази или онази щета додеяха на всички. Защото липсват причини. Един същински кмет не тича по малките екрани да се оправдава и да мрънка безмислени пояснения, а стяга хората си да работят повече, в сравнение с крадат. Защото са социална загадка „ тарифите” и за позволение за градеж, на архитактите и куп други служби, които дискриминират хората рекетират бзнеса по всевъзможен метод.

Спрете да слушате спуснатите и назначени от вашия пръв държавен и партиен началник некадърници, които носят от девет дерета вода, с цел да ви потвърждават какъв брой те са скъпи и умни и какъв брой жителите – глупави и нервни.

Спрете с несъответстващите дейности или най-малко намалете вредите за столичани. Ако бяхме във война или ни атакуваха терористи – отново нямаше да е подобен безпорядък!

Пожелавам ви това, което ви пожелават 90 на 100 от столичани. Другите 10 си го мислят, само че заемат щатове с помощта на ГЕРБ и си траят. Те със своите близки са ваште гласоподаватели. Не по съвест, а съгласно изгодата и страха.

Возете се в Мерцедесите, а ние ще топлим кофи и тенджери, с цел да не воним на „ фандъковски ремонтен парфюм”. Нека ви тежи на съвестта това, което причинявате на стотици хиляди със своята несръчност – в случай че имате такава.

Камен Димитров,

злополучен гражданин на „ Фандъкова София”

Публикувано във FrogNews.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР