Футболният Черно море започна зимната си подготовка с 24 играчи,

...
Футболният Черно море започна зимната си подготовка с 24 играчи,
Коментари Харесай

"Черно море" започна с двама нови и амбиции да остане в топ 3


Футболният " Черно море " стартира зимната си подготовка с 24 играчи, измежду които и двете нови попълнения - Мазире Соула и Кайл Спенс.

Тимът сега е на трето място в класирането с 32 точки, изоставайки на 8 от ЦСКА и 10 от " Лудогорец ". Амбицията на " моряците " е да се задържат на тази позиция.

Снимка: bTV


" Можехме и в доста мачове да играем по-добре и да спечелим повече точки. И нещата са назад обърнати – не третото място, а играта е водеща и резултатите. Тогава, вероятно, в случай че съберем точки за трето място, ще е супер ", съобщи треньорът Илиан Илиев.

Очаква се един произлязъл трансфер към този момент. Португалецът Леандро Андраде ще бъде продаден в азербайджанския вицешампион " Карабах ".

Снимка: bTV


" Черно море " ще се приготвя напълно във Варна, като отборът е уредил 6 контроли. Първият спаринг е на 19 януари против втородивизионния " Добруджа ". Три дни по-късно варненци ще срещнат тима на " Лудогорец II ", а на 29-и ще играят против " Черноморец " Балчик. На 9 февруари “моряците” ще проведат две контролни срещи – против " Созопол " и " Дунав " Русе. Последната инспекция преди мачовете от шампионата е на 12 февруари отномо против тима на " Добруджа ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР