Футболните почитатели у нас живеят в интересна седмица. Не едно,

...
Футболните почитатели у нас живеят в интересна седмица. Не едно,
Коментари Харесай

"Лудогорец" срещу ЦСКА - епизод номер 1 за седмицата

Футболните фенове у нас живеят в забавна седмица. Не едно, а цели две дербита сред " Лудогорец " и ЦСКА ще се случат в границите на 3 дни! За това погледите са обърнати към Разград, където през днешния ден (3 април) двата тима ще дефинират полуфиналиста в шампионата за Купата на България.

Мачът е от 18:30 ч., а домакините обявиха, че са взели всички нужни ограничения за запазване на сигурността на стадиона, защото чакат многочислена агитка от София.

Снимка: Lap.bg

Всъщност и двата отбора скоро не са радвали своите почитатели с триумфи в шампионата за Купата на България. За последно ЦСКА завоюва трофея през 2016 година, когато тимът беше в аматьорските групи. " Лудогорец " пък не е бил краен победител в конкуренцията от 2014 година насам.

Полуфиналистът ще се реши след изиграването на един мач, тъй че днешните 90 минути ще бъдат значими и за домакини, и за посетители. Крайният излаз от дуела сигурно ще повлияе и на идната среща - на 6 април, когато те ще са противници във втори мач от плейофите в първата шестица на Първа професионална лига, още веднъж в Разград.

Снимка: Lap.bg

Съдия на срещата ще бъде рефер номер 1 у нас за 2018 година - Николай Йорданов. Противно на множеството упования, треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, не разяснява наряда му.

" Ние ще играем футбол и желаеме да победим посредством футбол. Не знам какви хрумвания има съперникът за мача, само че това са нашите планове. Съдията ни свири един мач, мисля, че мина обикновено, само че съм гледал други дуели на ЦСКА в Разград и в доста от тях отборът не е приключил в цялостен състав. Надявам се всичко да мине обикновено и всичко да се реши посредством футбол ", съобщи той.

Снимка: Lap.bg

Неговият сътрудник Стойчо Стоев, който с завърна отпред на " Лудогорец " преди по-малко от месец, съобщи, че фокусът на отбора пада по-скоро към положително показване в шампионата, където " орлите " са преди всичко и водят с 3 точки пред ЦСКА, само че беше безапелационен, че няма да отпише с лека ръка мача за Купата.

" По никакъв метод няма да подценим мача за Купата. Първенството е по-важно, само че и този трофей има някаква стойност. Възможно е да направя ротации, тъй като времето за възобновяване не е толкоз огромно. Имаме и състезатели, които са с травми ", открехна вратата към съблекалнята на домакините в Разград той.

Какъв ще е крайният резултат от мача? Ще забележим след най-малко 90 минути футбол!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР