Футболната съдийка Теодора Тодорова от Монтана осъди бившия председател на

...
Футболната съдийка Теодора Тодорова от Монтана осъди бившия председател на
Коментари Харесай

Само в BulNews! Футболната съдийка Теодора осъди бившия председател на БФС в Монтана Ангел Стоянов за сексуален тормоз

Футболната съдийка Теодора Тодорова от Монтана осъди някогашния ръководител на БФС в Монтана Ангел Стоянов за полов тормоз, научи извънредно организация BulNews. Решението по скандалния случай, от средата на 2017 година, който раздруса спортните среди, е на Комисията за отбрана от дискриминация. Петчленен състав дефинира на 19-ти юни, че Тодорова фактически е била подложена на полов тормоз от страна на Стоянов и дефинира някогашният ръководител на БФС в Монтана да заплати санкция в размер на 1000 лв. за дейностите си.
В решението на комисията е записано, че плануваното от законодателя административно наказване за причинителя е в размер от 250 до 2000 лв.. При установяване на размера, актуалният състав е отчел следните смекчаващи условия, които обуславят по-ниска степен на публичната заплаха: не е открито ответникът да е направил други нарушавания на Закона за отбрана от дискриминация и за него това се явява първо нарушаване. Така от комисията постановат приблизително наказване за Стоянов в размер на 1 000 лв. санкция.
Припомняме, че грандиозният сексскандал се развихри на 11-ти август 2017 година когато медията ни разбуни духовете в спортните среди с изказването на треньора на женския тим на „ Атлетико “ /Лом/ Свободин Колев. Тогава стана ясно, че шефът на регионалния съвет на БФС Ангел Стоянов е подлудил с мръсни известия неговата брачна половинка - младата съдийка Теодора Тодорова. След като тя му се опънала и ясно посочила, че няма повече да търпи държанието му, Стоянов минал на друга тактичност – душевен тормоз. Стигнало се до там, че Теодора била махната от съдийската гилдия, а девойките от тима на брачна половинка й били ощетявани от БФС.
Именно това предиздвикало младото семейство да разобличи благодарение на организация BulNews Стоянов, а по-късно Теодора да заведе иск в Комисията за отбрана от дискриминация и да си търси правата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР