Футболистите на Черно море Георги Божилов и Стефан Станчев започнаха

...
Футболистите на Черно море Георги Божилов и Стефан Станчев започнаха
Коментари Харесай

Добри новини за Черно море

Футболистите на Черно море Георги Божилов и Стефан Станчев започнаха седмицата с тренировки на пъли обороти в състава на варненци. Възпитаниците на Илиан Илиев направиха първо занятие преди последния си мач от постоянния сезон против Локомотив Пловдив на " Тича " в неделя от 16.00 часа.

Божилов до неотдавна се възстановяваше от интервенция на глезена, до момента в който Станчев пропусна съвсем цялата зимна подготовка поради увреждане на връзка на коляното. Мартин Костадинов, който отпадна от сметките на Илиан Илиев за предходните две срещи от шампионата против Левски и Лудогорец поради разтежение, продължава да се готви по самостоятелна стратегия. Очаква се от на следващия ден младежкият национал да стартира пълноценни тренировки с главната група.

Днешното занятие на стадион " Младост " пропусна Мирослав Енчев, който тренира във фитнеса. Капитанът Георги Илиев и главният полузащитник Мариян Огнянов, които не играха против шампионка Лудогорец поради санкции, ще бъдат на линия за дуела с пловдивския Локомотив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР