Футболистът смени тайландка с новозеландка Бившият национал Божидар Краев има ново

...
Футболистът смени тайландка с новозеландка
Бившият национал Божидар Краев има ново
Коментари Харесай

Нова екзотична мацка за Божидар Краев


Футболистът смени тайландка с новозеландка

Бившият национал Божидар Краев има ново гадже . И този път нападателят си падна по екзотична мацка.

След няколкогодишна връзка с тайландка в този момент футболистът на Уелингтън Филикс си хвана новозеландка, написа България през днешния ден “. Новата половинка на Краев се споделя Бруклин. Доста наподобява на някогашната възлюбена на Божката – Каманчанок , видяха наблюдателни другари на врачанина.

Краев и Бруклин са дружно неотдавна, само че към този момент не крият връзката си. Българският футболист сподели приятелката си даже в обществените мрежи. Двамата театралничат по време на вечеря в околност заведение, споделена с другари . Действието на Божката срещна утвърждение от съотборниците му в новозеландския клуб, където нашенецът играе. Те го поздравиха за връзката и му пожелаха доста благополучие с новото гадже. Бруклин показа същата фотография в стори, като добави няколко сърчица.

Краев бе самичък известно време след края на връзката си с Камончанок. Той и мистериозната му другарка от Азия бяха дружно няколко години. Връзката им стартира след прехвърлянето на нашенеца в датския „ Мидиланд “. Половинката на играча го последва и в Португалия когато Краев игра там чартърен. Двамата влюбени посрещнаха 2022-ра дружно.

Оттогава във Враца непрекъснато се говореше за женитба сред Краев и Камончанок. Божката води няколко пъти тайландката в родния си град. Тя се познаваше с родителите му и брат му Адриан , който рита в „ Левски “. По незнайни аргументи в връзките им настъпи трагичен поврат и азиатската красавица се върна в родината си Тайланд. Тя към този момент живее там и също има ново гадже. Подобно на Краев и Камончанок е избрала копие на някогашния си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР