Футболистът на Левски Марин Петков бе избран за Най-добър играч

...
Футболистът на Левски Марин Петков бе избран за Най-добър играч
Коментари Харесай

Марин Петков: Надявам се, че ще спечелим Купата на България

Футболистът на Левски Марин Петков бе определен за Най-добър състезател на 12-ия кръг в efbet Лига. Той означи два от трите гола във вратата на Пирин (Благоевград) при успеха на " сините " с 3:0. Така 18-годишният Петков събра девет гласа от 18-те треньори в родния хайлайф.

" Искам да благодаря на всички, които гласоподаваха за мен, съотборниците, треньорите и управлението на моя тим ", стартира Марин Петков.

" Аз мисля, че всеки ден се подобряваме и ще стартираме да играем по-добре. Ще се види с времето дали това ще стане. Не съм аз индивидът, който може да каже ", продължи той.
 Снимка 552228
Източник:

" Нямам искания къде ме пускат. Където треньорът реши, аз съм подготвен да играя. Всички в тима оказват помощ. По-опитните оказват помощ на по-младите - близнаците Цоневи, Ники Михайлов, Георги Миланов, Иван Горанов ", разкри атакуващият футболист.

" Играем мач за мач, даваме максимума от себе си и се опитваме да вземем трите точки. Ще забележим най-после на кое място в класирането ще се намираме. Левски играе на всеки един фронт. Надявам се, че ще спечелим Купата, несъмнено ".

" Надявам се да спечелим против Славия. Последните мачове против този противник не свършат по удобен метод и се надяваме да ги победим. Моите фантазии ще си ги запазя за себе си. Когато ги реализира, ще кажа какво съм желал да реализира. Надявам се да се развъртвам всеки ден ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР