Футболен клуб Челси обяви, че ще търси промени в лиценза,

...
Футболен клуб Челси обяви, че ще търси промени в лиценза,
Коментари Харесай

Челси излезе с официално съобщение след шокиращите новини

Футболен клуб Челси разгласи, че ще търси промени в лиценза, под който ще би трябвало да оперира в бъдеще време след глобите за притежателя Роман Абрамович. По-рано през днешния ден всички притежавани компании и парцели на Абрамович бяха запорирани, което направи възможната продажба на Челси доста мъчно осъществима. Клубът е получил спомагателен лиценз да продължи да се състезава както и до момента, само че няма да може да продава билети и артикули от маркетинговия бранш.

„ Ще проведем днешните си срещи на мъжкия и женския състав против Норич и Уест Хам, а също по този начин имаме намерение да предизвикваме полемики с държавното управление по повод обсега на лиценза. Това включва търсене на позволение за промени, с цел да може клубът да работи допустимо най-нормално “, се споделя в изказването, оповестено на формалния уебсайт на Челси. От клуба потвърдиха, че са известени за наложените на Абрамович наказания от английското държавно управление. „ Ще потърсим и насоки от държавното управление за въздействието на тези ограничения върху Благотворителната фондация на Челси и скъпата й работа в нашата общественост. Ще дадем спомагателни детайлности в подобаващ миг “, прибавиха от лагера на „ сините “ от Лондон.

Statement from Chelsea Football Club.
— Chelsea FC (@ChelseaFC)  Гуардиола: Когато би трябвало да напусна Манчестър Сити, ще го направя Гуардиола: Когато би трябвало да напусна Манчестър Сити, ще го направя 10 март | 16:24 89 0  В Дортмунд не престават да настояват, че треньорът остава В Дортмунд не престават да настояват, че треньорът остава 10 март | 16:20 149 0  Спонсор на Челси преразглежда връзките си с клуба след глобите Спонсор на Челси преразглежда връзките си с клуба след глобите 10 март | 16:18 269 0  Германското държавно управление подкрепя Херта (Берлин) Германското държавно управление подкрепя Херта (Берлин) 10 март | 16:14 225 0  Челси към момента може да бъде продаден Челси към момента може да бъде продаден 10 март | 16:11 449 4 Виж всички Водещи Новини  Втора лига онлайн: смрачи се и прекратиха мач Втора лига онлайн: смрачи се и прекратиха мач 10 март | 15:30 60632 37  Тежък удар по Абрамович и Челси: блокирани са продажбата на клуба, прехвърлянията, новите контракти и билетите Тежък удар по Абрамович и Челси: блокирани са продажбата на клуба, прехвърлянията, новите контракти и билетите 10 март | 12:43 20790 117  Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос, ще има мач през май Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос, ще има мач през май 10 март | 12:08 15552 21  Неймар и Донарума едвам не стигнали до пердах в съблекалнята Неймар и Донарума едвам не стигнали до пердах в съблекалнята 10 март | 12:02 36773 43  Левски примамва Левски примамва "палач " на ЦСКА - София 10 март | 07:53 40345 88 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР