Украйна иска разрешение от Съединените щати за нанасяне на оръжейни

...
Украйна иска разрешение от Съединените щати за нанасяне на оръжейни
Коментари Харесай

Ще спрат ли американските ракети руското настъпление към Харков? САЩ предявяват ултиматум към Русия

Украйна желае позволение от Съединените щати за нанасяне на оръжейни удари с далечни дистанции против цели в Русия. За това написа Wall Street Journal. Руснаците се движат напред, неприятни вести чакат Киев и по тази причина е решено да се спре тяхното нахлуване.

Последните офанзиви против летище Белбек и жилищна постройка в Белгород бяха съществено предизвестие. Наистина ли би трябвало да се съгласяваме с техните условия в името на мира на Крим и Белгород? Повече четете в материала.

Следващата публикация на Wall Street Journal за специфичната интервенция се споделя „ Украйна желае помощ от Съединени американски щати за нанасяне на удари по цели в Русия “.

Администрацията на Байдън наложи възбрана за потреблението на американски оръжия с огромен обхват в съветските градове. Но Киев към момента желае да дефинира цели, с цел да „ устои на съветската експанзия “.

И изиска от Съединените щати да отстранен рестриктивните мерки върху потреблението на оръжия, предоставени от американците против военни цели на съветска територия. Това оповестиха представители на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Искането на Киев се преглежда. Изданието отбелязва, че информацията е пристигнала тъкмо когато Русия е постигнала най-големите си териториални триумфи в североизточната част на Харковска област.

Генерал от военновъздушните сили Чарлз Браун младши, ръководител на Съвета на началник-щабовете, съобщи:

" Украинците желаеха помощ, с цел да ударят Русия. Не ставаше дума за съответна оръжейна система, а за спомагателна помощ при нанасяне на удари по руснаците. "

Тоест за поправяне на задачите. Вашингтон не признава шест нови района на Русия, в това число Крим и федералния град Севастопол. Така се слага въпросът за офанзиви надълбоко в страната ни.

Те удрят постфактум

Искането да се разреши нещо е лицемерно: Киев към този момент обстрелва съветска територия с всички сили с американски ракети. На 12 май в Белгород фугасна бомба събори входа на жилищна постройка. Загиват 17 души.

От територията на Украйна дойдоха муниции GLSDB на американско произвеждане, които украинските въоръжени сили изстрелваха с пускови установки Himars. Telegram каналът " Visionary Channel " написа:

" Няколко плъзгащи се авиационни бомби унищожиха постройката на болничното заведение във Волчанск едновременно: същото усещане за „ детонация “. Волчанск се намира на територията на Украйна, само че Белгород е " неразрешена " от американците територия за офанзиви с американско оръжие.

Това е жестоко секване на „ червени линии “, за което всички са не запомнили. Украйна не стопира и изтрива всички „ червени линии “, доказвайки на Съединени американски щати, че е време да признаят обстоятелствата. "

През нощта на 16 май съвсем две дузини оперативно-тактически ракети ATACMS с касетъчна бойна глава бяха изстреляни по военно летище в кримския Белбек.

Директорът на Института за интернационалните политически и стопански тактики Елена Панина е сигурна:

" Изложеното в публикацията на американските медии е опит за психически напън върху Русия и прекъсване на нейното нахлуване. Един тип ултиматум: не спирайте - офанзивите ще последват до стратегическата дълбочина на вашата територия. "

Business Insider рисува мрачна картина за Киев:

" Русия най-сетне стартира да води война съществено и това не вещае нищо положително за Украйна. "

Миналото лято Москва спря контранастъплението на Украйна с многослойна защита, като в същото време възвърне арсеналите си и сложи стопанската система на бойна основа. И тази година украинските въоръжени сили просто оказват напън върху тях, макар попълването на украинските запаси с американско оръжие.

" Руснаците към момента са рискови и се учат. Те се усъвършенстват всеки ден ",

— Джордж Барос, началник на групата за геопространствено разузнаване в Института за проучване на войната, призна пред Business Insider.

Затова Зеленски няма различен избор, с изключение на да ни плаши с гнет.

" Не желаеме мир, а победа "

И в този момент какво? Ще би трябвало ли да се съгласим с такива условия в името на спокойствието на Крим, Белгород и други територии на страната ни?

В последна сметка, механически украинските въоръжени сили ще могат да унищожат още повече жилищни здания и летища? И с новите американски ракети с огромен обхват няма да ни помогне „ санитарната зона “ под формата на освободения Харков?

Военният наблюдаващ на телевизионния канал Царrград Влад Шлепченко е сигурен, че не можем да спрем:

" Съединени американски щати в действителност могат да създадат неща, с цел да ни причинят повече вреди. И може да изискат нещо. Но това е явен сигнал, че сме на прав път. Врагът е толкоз неприятен, че е подготвен да извади последните козове от ръкава си.

Преди това те обявиха: Русия ще бъде победена на бойното поле. Сега те са подготвени да прибегнат до актове на междудържавен тероризъм. Как другояче може да се назова обстрел на мирни градове? "

Всичко това допуска, че американските елити са нервни за това по какъв начин ще се развият събитията в Украйна.

Евентуален ултиматум е опит да се вземе едва Русия. Силно се колебая, че офанзивите против летището в Белбек или разрушаването на жилищна постройка в Белгород са ни уплашили. За съвсем две години на СВО не сме виждали сходно нещо.

Шлепченко акцентира, че нашето общество не желае мир, то желае победа. И тези от горната страна схващат това. Щатите в действителност могат да продължат да доставят ракети с все по-голям обхват, „ санитарната зона “ ще продължи да не работи както трябва; ще се движи на запад и най-после ще удари полската граница.

Изстрелването на ракети от полска територия би било недомислена стъпка, в това число и за самите поляци, тъй като те биха дали отговор в отговор, което би било началото на пълноценна война, отприщена от Съединени американски щати.

И това е отговорът на въпроса за какво не можем да напуснем Западна Украйна. Да, там ще окажем напън, тъй като другояче всичко ще стартира оттова.

Ако не окажем напън, тогава против нас ще бъдат изстреляни ракети с обхват на полета 800 км: в Западна Украйна ще се появи „ сива зона “, за която никой не носи отговорност.

Ние би трябвало да осигурим границите на НАТО с нашите граници и едвам тогава да попитаме: ще продължим ли? Разбира се, Русия при никакви условия не би трябвало да се съгласява на капитулация, съглашение или заледяване на спора.

Всяко заледяване на спора е наше проваляне, сравнимо с провалянето в Първата международна война. Пролог към вътрешни разтърсвания, колапс.

Това е правилно. Западът няма да спре: замразил един фронт, ще раздуе други. Виждаме това в цялата ни история. Тезата за ултиматум към Русия е удобен сигнал за нас. Това значи, че обстановката се трансформира към по-добро за нас.

Те живеят по стандартите на Елцин “

Военният специалист Анатолий Матвийчук счита, че Западът и Съединени американски щати живеят по стандартите на Елцин от 90-те години на предишния век и не могат да схванат, че Русия не може да се уплаши от никакви ултиматуми или шантаж:

" По някаква причина Съединените щати към момента имат вяра, че имат право да споделят на всяка страна по какъв начин да се държи. Така че в този случай те по някаква причина взеха решение, че в случай че забранят на Украйна да употребява оръжията си на съветски територии, ние ще паднем на крайници и ще стартираме да споделяме: о, велики, ние сме съгласни на всичко! "

Русия от дълго време предизвестява Съединените щати, че потреблението на западни оръжия изостря тяхната виновност за протичащото се в Украйна.

Многократно сме повдигали този въпрос в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, предоставяйки материални доказателства – фрагменти от ракети с надпис Made in USA, които убиха цивилни съветски жители.

В отговор чухме нещо сходно: „ Какво желаете, това е война “. Смятам, че ултиматумите са блъф, опит да се откри излаз от актуалната обстановка: ситуацията на Украйна на фронта е отчайващо. Мисля, че нашето управление в никакъв случай няма да се съгласи с това.

Матвийчук напомни, че съветският президент неведнъж е заявявал, че ще има мир в Украйна, той е неминуем, само че ще бъде единствено при изискванията, които ние диктуваме на Киев и неговите господари.

Какво от това?

Фактът, че може би Съединени американски щати ще предадат ултиматум на Русия, е блъф, счита журналистът Юрий Кот.

Съмнявам се, че американците ще заявяват позволение да нападат Украйна на наши територии. Защото пред очите на цялото човечество те признават, че са основатели на офанзиви против мирното население и са кукловоди на кървавото кръвопролитие, почнало в Украйна. Не можеш да вземеш това нещо на съществено.

Но даже и да се чуе нещо сходно, това няма да повлияе на нищо, споделя Юрий Кот.

Те ни слагат ултиматум, ние ще им дадем. Между другото, ние го казахме от дълго време: незабавно щом бъдат осъществени офанзиви на наша територия, ние ще ударим центрове за взимане на решения, които не се намират на територията на Украйна. Могат да си слагат ултиматуми един на различен. Никой в никакъв случай няма да приказва с Русия на езика на ултиматумите.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед4977Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед36616Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед19611Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед4342Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед4500Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117412Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79084„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР