ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Организацията на обединените нации и други организации

...
ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Организацията на обединените нации и други организации
Коментари Харесай

Изводи от проверката на АП за това как са възникнали 2 развенчани разказа за сексуално насилие на 7 октомври

ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Организацията на обединените народи и други организации показаха достоверни доказателства, че бойци на Хамас са направили полово принуждение по време на буйството си на 7 октомври в южен Израел. Въпреки че броят на нападенията не е явен, фотосите и видеото от следствията от нападението демонстрират тела с разкрачени крайници, раздрани облекла и кръв покрай гениталиите им.

Други разкази от този ден обаче се оказаха погрешни. Те включват две развенчани свидетелства от доброволци от израелската организация за търсене и избавяне ZAKA, чиито истории помогнаха за разпалването на световен конфликт по отношение на това дали по време на нападението е имало полово принуждение и в какъв мащаб.

Някои настояват, че разказите за полово принуждение са били съзнателно скалъпени. Представители на Zaka и други оспорват това. Независимо от това, инспекцията на AP на метода, по който Zaka се оправя с към този момент развенчаните истории, демонстрира по какъв начин информацията може да бъде замъглена и изкривена в хао...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР