Футболът за пореден път доказа, че е нещо повече от

...
Футболът за пореден път доказа, че е нещо повече от
Коментари Харесай

Огромна любов! Фенове на Ливърпул са проследили на живо и двата мача на тима

Футболът за следващ път потвърди, че е освен това от спорт. Както именитият треньор на Ливърпул Бил Шенкли бе изрекъл: "Някой споделя: "Футболът е въпрос на живот и гибел за теб ". Аз отговорих: "Слушай, той е даже по-голям ".

Това засвидетелстваха шепа почитатели на Ливърпул, които посетиха дуелите на отбора в границите на 24 часа. Те бяха на трибуните, когато "мърсисайдци " изгубиха от Астън Вила с 0:5 в Бирмингам в шампионата за Купата на лигата, а часове по-късно бяха на стадиона в Доха, с цел да гледат своите любимци против мексиканския Монтерей.

Има почитатели, които се гордеят, че участват на всеки мач на обичания тим. При това събитие два мача в границите на 24 часа и разстояние от 3 339 благи, не спря малко на брой последователи да посетят и двата дуела.

Английското издание "Дейли Мейл " последва групата, която е чакала утринния полет в Бирмингам. Неминуемо е имало отчаяние във почитателите след загубата на младежката групировка на Ливърпул с 0:5 от Астън Вила, само че по-късно те са изпитали насладата в Катар, откакто са видяли победният гол на Роберто Фирмино в заключителните минути на дуела с Монтерей в полуфинала на Световното клубно състезание.

Дейвид и Джоана Хилс са организирали екскурзията си в Близкия изток, след което са научили датата на дуела с Астън Вила. Това ги е предиздвикало да трансформират проектите си, с цел да могат да бъдат и на двата мача. По този метод това се е трансформирало в първата част от празненствата на 50-ия рожден ден на Джоана.
Пол Харт и Марк Монтгомъри също направиха това пътешестване, с цел да видят Ливърпул в единственото съревнование, в което не са виждали "мърсисайдци " да завоюват.

Необходима е голяма обич, с цел да наблюдаваш тима си във влажната студена вторник вечер в Бирмингам, а по-късно да предприемеш седемчасов полет до Доха и да проследиш дуела на отбора си в Катар. Дори самият Юрген Клоп не го направи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР