Футболът в Беларус не се влияе от пандемията и днешният

...
Футболът в Беларус не се влияе от пандемията и днешният
Коментари Харесай

Дербита от беларуската Висша лига в Super hot залозите на Winbet

Футболът в Беларус не се въздейства от пандемията и днешният ден ни предлага забавни конфликти от локалната Висша лига. Два от тях попадат измежду Super hot залозите на Winbet .

В първото определено бонус предложение на букмейкъра един против различен се изправят тимовете на Смолевичи и Динамо Минск.

Домакините от Смолевичи нямат победа от началото на шампионата, само че им гостува комфортен противник, който инкасира две провали при визитите си досега. Динамо обаче не би трябвало да бъде отписван, откакто се поздрави с триумф у дома над мощния тим на Жодино, а в последния си мач се наложи и над Непан. Смолевичи ще опита да изненада Динамо и упованията ни са за оспорвана и резултатна среща.

Super hot залогът на Winbet е да бъдат маркирани над 2.5 гола при повишен коефициент на 3.50 от стартов 2.80 .

Другата среща от кръга е сред Енергетик -БГУ Минск и Неман. Енергетик започва акцията с три триумфа, само че загуби последните си два мача и в този момент се изправя против Неман, който не съумя да победи през предишния сезон.

Гостите от Неман завоюваха последната си аудиенция на клуба от Минск с 4:2, а у дома със същия противник направиха тъждество 1:1, и прогнозата ни е за нов равносилен дуел с попадения в двете порти.

Winbet предлага Super hot
залог за този мач – и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.10 .

Срещата сред Славия Мозир 2 и Минск 2 също предвещава да бъде резултатна. Минск 2 се наложи безапелационно над Славия в последните два дуела, вкара по три гола, и в този момент ще преследва нов безапелационен триумф.

Super hot залогът , който предлага Winbet e в мача да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 2.25 от стартов 1.89 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР