Функцията е достъпна в Dev канала, скоро става част от

...
Функцията е достъпна в Dev канала, скоро става част от
Коментари Харесай

Chrome вече поддържа експорт на пароли във файл

Функцията е налична в Dev канала, скоро става част от браузъра

Разширение на браузъра Chrome разрешава експортиране на паролите за логин в CSV файл

Потребителите на браузъра Chrome, най-популярния при десктоп системите, се снабдиха с нова функционалност – експортиране на паролите за логин във файл, налична сега в канала за разработчици, заяви Chrome евангелистът Франсоа Бофорт.
още по тематиката
Всички пароли, въведени в Chrome, към този момент могат да се съхраняват в обособен файл и в случай че е належащо, този файл се импортира във външен управител на пароли или в различен браузър. Данните за логин се съхраняват в текстов файл с уголемение CSV – това е повсеместен формат, понятен за множеството мениджъри на пароли.

Все още новата функционалност не е налична в стабилната версия на Chrome. Но по-нетърпеливите консуматори могат да се възползват от нея, като превключат на Dev Channel, потърсят паролите в настройките на Chrome и създадат износ от менюто Saved Passwords, разяснява Франсоа Бофорт Google+.

Досега Chrome оферираше опция да запомня паролите вместо потребителя и да ги вкарва автоматизирано при логин, само че не поддържаше функционалност за износ на съхранените данни за логин към външен управител на пароли. По-рано тази функционалност стана налична в Chrome Dev канала за Android, а в този момент е налична и за десктоп версията на браузъра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР