ФСБ с подкрепата на подразделения на Министерството на отбраната са

...
ФСБ с подкрепата на подразделения на Министерството на отбраната са
Коментари Харесай

ФСБ съобщи за нов опит за диверсия в Брянска област

ФСБ с поддръжката на подразделения на Министерството на защитата са предотвратили опит за навлизане на украинската диверсионно-разузнавателна група (ДРГ) в Брянска област , четирима диверсанти са унищожени. Това оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността (ЦВО) на ФСБ на Русия.

" ФСБ и придадените сили на Министерството на защитата на Руската федерация в пограничния Стародубски регион на Брянска област осуетиха опит за навлизане на територията на Руската федерация на украинска диверсионно-разузнавателна група. Четирима диверсанти бяха унищожени ", се споделя в известието.

Както означават във ФСБ, " на мястото на конфликта с изключение на задгранично оръжие, взривни устройства, информационни и навигационни устройства са открити FPV дронове със стикери " Собственост на ФСБ на Русия " и съветска символика, което демонстрира подготовката на провокации и диверсионни дейности на съветска територия ".

По-рано губернаторът на Брянска област Александър Богомаз заяви в " Телеграм ", че украинската ДРГ се е пробвала да проникне на територията на региона. По думите на губернатора няма потърпевши, нанесени са частични вреди на индустриални мощности. Според него са убити петима от шестимата диверснти, които са се пробвали да влязат в региона. Подобен опит, както Богомаз твърди, е имало и предходния ден.
 Русия разгласи за търсене командира на
Русия разгласи за търсене командира на " диверсантите ", нападнали Брянска област

Той е упрекнат и в образуване на скрит план против Константин Малофеев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР