Френският нападател Оливие Жиру, който прекара известно време във Висшата

...
Френският нападател Оливие Жиру, който прекара известно време във Висшата
Коментари Харесай

Оливие Жиру към феновете на Арсенал: Винаги е хубаво да биеш Тотнъм!

Френският нападател Оливие Жиру, който прекара известно време във Висшата лига и по-конкретно в Арсенал и Челси, се завърна в Англия в сряда за втората среща с Тотнъм от осминафиналите на Шампионската лига. Той изигра своята роля при равенството 0:0 Милан, което разреши на Милан да надделеят с общ резултат 1:0.

36-годишният притежател на Световната купа изпрати обръщение към последователите на някогашните си клубове по-късно.

" Като някогашен състезател на Арсенал постоянно се усещам добре, в случай че печеля против Тотнъм. Беше страхотна атмосфера и видяхме тифозите от Милан, беше необикновено, постоянно е ужасно да си победител в такава вечер в Шампионската лига.

На съвсем 37-годишна възраст постоянно ми доставя огромно наслаждение да се любувам на сходни страсти - за мен това беше специфична вечер. Искаше ми се да вкарам гол, само че щом продължаваме напред, това е най-важното за мен ", означи френският национал.

Жиру оказа помощ на Милан да завоюва и купата в Серия А през предишния сезон, преди да стане водещ голмайстор на Франция на Световното състезание през 2022 година, а през този сезон има на сметката си 11 гола в 33 участия.

Преди това Жиру вкара 105 гола за Арсенал и 39 за Челси - като стана победител в Шампионската лига на " Стамфорд Бридж " - и не дава индикации, че обмисля отдръпване, защото продължава да е разполагаем за най-големите мачове с клуба и страната си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР