Френски сенатор е арестуван и разпитан от полицията по подозрение,

...
Френски сенатор е арестуван и разпитан от полицията по подозрение,
Коментари Харесай

Френски сенатор е арестуван по подозрение, че е упоил депутат с цел сексуално насилие

Френски сенатор е задържан и разпитан от полицията по съмнение, че е упоил член на Народното събрание с желание да я изнасили. Жоел Герио е задържан тази седмица в дома си в Париж, който е претърсен, съобщава  AFP .

Френската прокуратура е съобщила, че Герио, сенатор от партия LIRT, е бил разпитван за " използване върху лице, без негово познание, на вещество, което може да промени разсъдъка му или контрола върху дейностите му, с цел да извърши обезчестяване или полово посягане ". Предполагаемият случай е станал във вторник (14 ноември) вечерта.

AFP заяви, че дамата, която е подала жалбата в полицията, е член на долната камара на Народното събрание, само че името й не е посочено и прокуратурата.

Твърди се, че дамата се е разболяла, откакто е пила от чаша в дома на Герио. Тя не поддържа връзка със сенатора. Прокурорите са съобщили, че медицинските проучвания на дамата са посочили съществуване на екстази, а при обиск в дома на сенатора е намерено вещество, тестът от което дава отговор на екстази.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР