Фрайбург разби Нант в гостуването си във Франция с 4:0

...
Фрайбург разби Нант в гостуването си във Франция с 4:0
Коментари Харесай

Фрайбург разгроми Нант и си гарантира класиране от групата си в Лига Европа

Фрайбург разруши Нант в гостуването си във Франция с 4:0 в мач от група G на Лига Европа. Головете за германците вкараха Лукас Кюблер, Михаел Грегорич, Юнг Йонг, а Кастелето си означи автогол.

В 12-та минута се откри първия късмет пред някоя от двете порти. Муса Сисоко засече топката глава след корнер, само че ударът му срещна напречната греда. Малшанс за Нант. Себастиан Корчия получи страховит късмет, откакто от ръба на наказателното поле насочи изстрел, само че отнова нямаше шанс и топката се отклони за повторно от гредата над вратаря на Фрайбург. В 26-та минута след рикошет Лукас Кюблер съумя да овладее и стреля в горния ляв ъгъл, с цел да открие резултата - 0:1.

В 34-та минута домакините от Франция имаха искания за дузпа, само че съдията не отсъди такава. В 71-та минута Грегорич овлавя след пас на Юнг Йонг, преодоля пазача си и с прекрасен удар вкара топката в мрежата, с цел да направи резултата 0:2. В 82-та минута Кастелето отклони топката в личната си врата, откакто се опита да спре неприятелски удар, само че нямаше шанс и третият гол бе факт. В 87-та минута Юнг Йонг също се разписа, с цел да оформи крайния резултат 0:4.

С тази победа Фрайбург си подсигурява класирането напред, откакто е с 12 точки на първа позиция, а Нант са трети с едвам 3 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР