Французин е привлечен като обвиняем за отглеждане и притежаване на

...
Французин е привлечен като обвиняем за отглеждане и притежаване на
Коментари Харесай

Хванаха французин и жена му да отглеждат канабис в Радомир

Французин е притеглен като обвинен за развъждане и владение на опиати, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Перник.

На 21 август т.г., при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне, попречване, секване и откриване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, чиновници от Районно ръководство – Радомир са задържали 57-годишен френски жител и 38-годишна жена, живеещи на фамилни начала.

В мъчнопроходим частен парцел в Радомир органите на реда са разкрили построена оранжерия и обособена равнища. На мястото са открити и конфискувани 81 растения от рода на конопа с височина до 220 сантиметра. При последвалия оглед на местопроизшествието, в партерен етаж на къща, в особено обособено помещение с осветяване, вентилация и преработваща техника за развъждане и сушене на растения, са открити и близо 1400 грама съцветия от суха зелена листна маса, реагирали на канабис при направения полеви тест. Конфискувани са още към 300 грама пресовки от суха зелена листна маса, също реагирали на канабис и над 100 грама хашиш на топчета. След извършено следствие чужденецът е притеглен като обвинен по член 354 „ в “, алинея 1 и член 354 „ а “, алинея 3 от Наказателния кодекс и работата продължава взаимно с прокуратурата. Наложена му е мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 10 хиляди лв., допълват още от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР