Поддържането на дома ви да мирише на свежест е нещо,

...
Поддържането на дома ви да мирише на свежест е нещо,
Коментари Харесай

`Аз съм професионален чистач - този лесен хак поддържа кошчето ми да мирише свежо`

Поддържането на дома ви да мирише на прохлада е нещо, което всеки притежател желае - само че миризливите контейнери могат да създадат това съвсем невероятно.

Сега един чистач показа по какъв начин постоянно се грижат домът им да мирише на чисто, в това число кошчетата им, и всичко това е с помощта на един елементарен трик.

Независимо дали кошчето в кухнята или в банята излъчва неприятни аромати, професионалният почистващ препарат и TikToker Jetlag Remedy предложи някои препоръки. Освен други жизненоважни препоръки и трикове за разчистване, Jetlag Remedy сподели, че всичко, което би трябвало да извършите, с цел да ухаят вашите кошчета за прохлада, е да пуснете няколко топки памук, напоени с етерични масла, на дъното им.

Тя изяснява, че елементарното потапяне на евтиния елементарен домашен продукт в някои етерични масла и по-късно слагането му на дъното на кофата за отпадък ще му помогне да ухае свежо, без значение какво има вътре. Тя обаче прибавя, че всички кошчета за баня би трябвало да се изпразват най-малко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР