Списание Мениджър“ организира на 4 юни за 15-а поредна годинаЗелен

...
Списание Мениджър“ организира на 4 юни за 15-а поредна годинаЗелен
Коментари Харесай

Зеленият преход ще дискутират на конференция организирана от списание Мениджър

Списание „ Мениджър “ провежда на 4 юни за 15-а поредна година„ Зелен конгрес “ – план, който поставя на фокус настоящите въпроси за зеления преход, климата и енергетиката, оповестиха от списанието.

2.3°C  – с толкоз се е повишила температурата в Европа спрямо прединдустриалните равнища, което прави Стария континент най-бързо затоплящия се в света. Това ни слага в по-голям риск от рискови горещини, суши, пожари, наводнения, които от своя страна ще окажат въздействие върху здравето ни, енергийните и водните ни запаси, земеделието ни, стопанската система ни. Само през последните 3 година икономическите вреди от рисковото време в Европа са донесли 50 милиарда евро загуби на година, съобщи пред сп.,,Мениджър “д-р Джули Беркманс.

Тя е един от създателите на първа по рода си оценка на риска от климатични промени на Европейската организация по околна среда. Според оценката континентът не е задоволително добре квалифициран за новото рисково обикновено, а акомодацията е единствената краткосрочна тактика за понижаване на климатичните опасности.

С каква скорост се движи зеленият преход в Европа, каква ще е цената и какви благоприятни условия ще се открият – тези въпроси ще дискутираме с участниците в 15-и „ Зелен конгрес “. Те ще обсъдят още дали има осъзнатост за климатичните промени в ръководещите и каква е тактиката за деяние в България. Ще беседваме за енергийния капацитет на страната ни, който може да се разгърне в този прекрояващ действителностите интервал, в случай че се преборим със зависимостите в бранша. Последствията за бизнеса от климатичните промени също са налице. Именно за това поканихме компании да споделят опит в устойчивите политики и отчетност. За акомодацията на градовете значително значение има подвижността – вършат ли крачка обратно електрическите автомобили, или се готвят за скок? Отговорите ще научите на 15-и Зелен конгрес на 4 юни в Интер Експо Център от 12:30 ч.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР